Her zaman bir yol vardır.Bahsettiğim şekilde anlatacak başka kelime yok çünkü.
Her zaman bir yol vardır.Bahsettiğim şekilde anlatacak başka kelime yok çünkü.
Yok ben müzik manasında demiştim. Hani film müzik temasında en başarılı örneklerden biri özellikle ritim vb konularda..Türünden kasıt drama mı? sevgili kel hojamıızın oyunculuğu dışında bence abartılı bir film. Drama konusunda eğer izlemek istiyorsan daha başarılı ama underrated bir şey bırakayım inside I'm Dancing
İşte filmin sıkıntısı da bana göre bu ne müziğe yönelmiş ne de tam olarak drama. İkisinin arasında ki bana göre drama daha yakın. Çünkü ritim tutma sahneleri falan dışında çok da müzikle haşir neşir bir sahnesini çok hatırlamıyorum. İzleyeli baya oldu hatalı yorum yapabilirim ama aklımda bunlar kaldı benim. Tabi kişisel görüş bunlar hepYok ben müzik manasında demiştim. Hani film müzik temasında en başarılı örneklerden biri özellikle ritim vb konularda..
Benim de baya oldu da yani ben o filmi izledikten sonra baya etkisinden çıkmamıştım açıkcası o müzik konusu özellikle bateri,çocuk,ritim üçlemesi beni baya germişti.İşte filmin sıkıntısı da bana göre bu ne müziğe yönelmiş ne de tam olarak drama. İkisinin arasında ki bana göre drama daha yakın. Çünkü ritim tutma sahneleri falan dışında çok da müzikle haşir neşir bir sahnesini çok hatırlamıyorum. İzleyeli baya oldu hatalı yorum yapabilirim ama aklımda bunlar kaldı benim. Tabi kişisel görüş bunlar hep
Sen Elite'i bitirdin mi? Konu olarak iyi sayılabilir ama senaristler bazı olaylarda ''modern olalım, gençliği yakalayalım'' demek için bayağı bir zorlamışlarKomedi amaçlı izlemedim canım güya pis 7 li havası var ya konu benziyor o mana da dedim. Leş dizi ya
Onlar iyi de Tokyo ile polis olan kadına dayanmak çok zor@NALAKA @Çörekçioğlu Luffy Nairobi ve Moskov için sıkın dişinizi arkadaşlar. Gerisi boş.
Matrix serisinin neyinin abartıldığını düşündün felsefi anlamda çağının en iyilerinden bence tam tersi millet dövüş filmi sanıyor yeriyor- Starwars serisi
- Matrix serisi
- Forrest Gump
- Esaretin Bedeli (1. Sırada olmayı kesinlikle haketmiyor)