Tamam da azıcık fazla basit bir konsept olmamış mı sence?Daha çok cgi için kasmayalım basit bi konsept olsun istemişler diyelim.
Tamam da azıcık fazla basit bir konsept olmamış mı sence?Daha çok cgi için kasmayalım basit bi konsept olsun istemişler diyelim.
Böyle açıklaman güzel oldu bak. Katıldığım yerler yok da değil. Ben bunun animasyonunu bile izlediğimden evren kafamda oturduğundan çok takılmıyorum ben de kıyafetmiş yavaşlıkmış falan. Ama çözüme ulaşmamız güzel oldu kesinlikle.Aynı zamanlarda çekilen Geleceğe Dönüş gayet başarılı mesela.
Işın zamanını geçtim, robotların çöp tenekesine benzetmesine falan takılmıyorum yani, izlenme sırasına göre önerilen ilk iki film sıkıcı. Güzel filmlere gelmek için de bu kadar filmi izlemek zorunda olmak da pek çekilesi bir şey değil yani.
Ya mesela şey diyeyim. Meddah'lara, Karagöz ve Hacivat'a falan insanlar zamanında yarılıyordu. Şimdi mimik oynatmıyor. Bunlar eski olduğu için sıkıcı diyemez miyiz?
Animasyonu dediğin eskiden Cartoon Network'ta çıkan şey değil herhalde değil miBöyle açıklaman güzel oldu bak. Katıldığım yerler yok da değil. Ben bunun animasyonunu bile izlediğimden evren kafamda oturduğundan çok takılmıyorum ben de kıyafetmiş yavaşlıkmış falan. Ama çözüme ulaşmamız güzel oldu kesinlikle.
Sondaki önermen gerçekten yerinde şöyle bir yaşanmış örnek vereyim kendi adıma;
Zamanında Digimon televizyonlarda yayınlandığında bildiğin çok farklı seviyedeydi o zamanki ben için. Fakat geçen yıllarda zamanında bunu nasıl izlemişim ben olayı olmuştu. Bahsettiğin durum da çağ ile alakalı o yüzden bizler sevmeyebiliyoruz doğal olarak.
Bilim-kurgu en az sevdiğim türlerden biridir ama Matrix'in felfeseye bu kadar mükemmel dokunması onu en sevdiğim filmlerden biri yapmaya yetiyorYaaaaniiii, olabilir belki
Elektrik süpürgesine benzediği doğrudur, fıçı nedir gardaş?Yani ama çöp tenekesini de andırmıyor değil şimdi, ama senin için fıçı diyeyim anlaşalım
Yani şimdi verim almak için hepsi farklı ihtiyaçlara göre üretilmiş gibi duruyor. Mesela c3po insansı bir robot, olayı bilişsel yeteneklerinin bolca olması ama bunun yanında kırılgan ve bilişsel yeteneklerin dezavantajı duygusal. Yada B1 droidler, sayıca üstünler, insansıya yakınlar ama gerizekalılar ki can alıcı noktası da sayıca üstün olmalırı büyük ihtimalle ki bu da belki bi yerde maliyetle ilişkilidir, hakim değilim seriye. r2d2 ise bunlara ihtiyaç duymuyor, işviçre çakısı gibi robot zaten.Tamam da azıcık fazla basit bir konsept olmamış mı sence?
Bazen onun felsefesinin fazla geyiğini yaptıkları için fazla gıcık alabiliyorum ama haklısın o konuda benceBilim-kurgu en az sevdiğim türlerden biridir ama Matrix'in felfeseye bu kadar mükemmel dokunması onu en sevdiğim filmlerden biri yapmaya yetiyor
Google da demir fıçı diye arama yaparsan bana biraz daha katılabilirsin belki. Rengi tutmuyor ama neyseElektrik süpürgesine benzediği doğrudur, fıçı nedir gardaş?
Star Wars, Geleceğe Dönüş hikaye, Alien candır.
Yalnız iyi ki hakim değilsin, hepsinin ismini sayabilmişsin, benim için bunlar sarı robot, çöp tenekesine benzeyen robot falan B1 Droid dediğin şeyi ise gördüm mü emin değilim. İzlenme sırasına göre önerilen ilk iki filmde var mıydıYani şimdi verim almak için hepsi farklı ihtiyaçlara göre üretilmiş gibi duruyor. Mesela c3po insansı bir robot, olayı bilişsel yeteneklerinin bolca olması ama bunun yanında kırılgan ve bilişsel yeteneklerin dezavantajı duygusal. Yada B1 droidler, sayıca üstünler, insansıya yakınlar ama gerizekalılar ki can alıcı noktası da sayıca üstün olmalırı büyük ihtimalle ki bu da belki bi yerde maliyetle ilişkilidir, hakim değilim seriye. r2d2 ise bunlara ihtiyaç duymuyor, işviçre çakısı gibi robot zaten.
Dediğim doğru mudur bilmiyorum, öyle bi film hakkında konuşasım gelmişti, sarmaya kalsa beni de sarmadı.Yalnız iyi ki hakim değilsin, hepsinin ismini sayabilmişsin, benim için bunlar sarı robot, çöp tenekesine benzeyen robot falan B1 Droid dediğin şeyi ise gördüm mü emin değilim. İzlenme sırasına göre önerilen ilk iki filmde var mıydı
Tamam dediğin doğru olabilir belki ama yine de daha karizmatik bir şey tasarlayabilirlerdi, birde o zamanın şartlarında yapılan halleri daha da garipti. Ha çok takılmıyorum zaten bunlara da film (en azından ilk ikisi) beni pek sarmadı yani.