@RocheFelix 'e sormak lazım o zaman doğru mu değil mi diye?Dediğim doğru mudur bilmiyorum, öyle bi film hakkında konuşasım gelmişti, sarmaya kalsa beni de sarmadı.
Ama her halükarda daha hoş bir şey olabilirdi bence
@RocheFelix 'e sormak lazım o zaman doğru mu değil mi diye?Dediğim doğru mudur bilmiyorum, öyle bi film hakkında konuşasım gelmişti, sarmaya kalsa beni de sarmadı.
Arama yaptım, ı ıh. Sen sulu elektrik süpürgesi diye arat, ne dediğimi anlarsın.Google da demir fıçı diye arama yaparsan bana biraz daha katılabilirsin belki. Rengi tutmuyor ama neyse
Senin de geleceğe dönüşe hikaye demen üzdü çiköftecim
Bir de şurada Alien izlemedim deyip biraz ortamı bozacağım malesef
Sadece ilkiİçimdekileri yazmışsın
Sevdiklerin şunlarmı;
1.yüzüklerin efendisi
2.alacakaranlık
3.x-men
4.ölümcül deney
5.underworld
Sulu elektrik süpürgesi efsane imiş ahahaArama yaptım, ı ıh. Sen sulu elektrik süpürgesi diye arat, ne dediğimi anlarsın.
Hepsi kült, kalburüstü filmler. Hangisini daha çok seveceğin zevk meselesi.
İzle Alien 1 ve 2 yi, ideal robot tipini karşılayacaktır en azından.
İlk sezon yine idare ederdi ama ikinci sezon gerçekten çok bozdular. Zaman çizelgesi çok kaymıştı gerçekten. Ben hikayeden dolayı değil de görsel efektlerden dolayı sıkıldım biraz. İkinci sezonda en ön plana koydukları konu oydu sanki. Benim açımdan dizideki her şeyin önüne geçti. Zaten bıraktım, bir daha da dönmem herhalde.Bazı oyunculuklar çok kasıntı ve ucuz kalıyor. Dövüş sahneleri çok kötü bence. Neyin ne olduğunu anlayamıyosun zaten dizide. Zaman çizelgesi çok kayık. Aubrey Plaza'nın oyunculuğu muhteşem ama.
Şuna bir +1 atayım. Balon gibi balondur bu film net. Basar müziği o kadar. İdare eder denebilirdi eğer o kadar abartılmasaydı.Leon The Professional. Garry Oldman kotarmış biraz filmi onun dışında pek birşey göremiyorum bu filmde
Heh, bu aklıma gelmemişti. Tarantino filmlerini hem çok sevmiyorum hem abartılmış buluyorum ben de.Tarantino filmleri. Adam asyalılardan çala çala kendini sinema üstadı yaptı. helal süper devam
hele o pulp fiction yok mu.Heh, bu aklıma gelmemişti. Tarantino filmlerini hem çok sevmiyorum hem abartılmış buluyorum ben de.
En uyuz olduğum şeyi de kan fışkırmalarını gözümüze gözümüze sokuyor. Ve hep turuncu oluyor dandik dandik fışkırıyor habire Filmleri berbat demiyorum ama başlıkta dendiği gibi "abartılmış" işte. #overratedhele o pulp fiction yok mu.