Wano'yu basarsın, Kaido evde yok tatile çıkmış. Orada burda , Wano'ya girdim çıktım dersin kim bilecek?Fakat Luffy ile Ace'nin balını da kıyaslamazsın şimdi. Bunu Ace'i hiç sevmeyen birisi olarak söylüyorum
Wano'yu basarsın, Kaido evde yok tatile çıkmış. Orada burda , Wano'ya girdim çıktım dersin kim bilecek?Fakat Luffy ile Ace'nin balını da kıyaslamazsın şimdi. Bunu Ace'i hiç sevmeyen birisi olarak söylüyorum
Keşke deseymiş, bu arcı okumak zorunda kalmazdık.Wano'yu basarsın, Kaido evde yok tatile çıkmış. Orada burda , Wano'ya girdim çıktım dersin kim bilecek?
Şamar mı ? ahahahaYahu Ace şamar ile boynu kırılıyordu az kalsın ona rağmen hayatta kaldı. Ona bal değil diyorsanız hiçbir şey bal değil.
Normal zoanlarda sadece uyanış olup efsanevi zoanlarda hem uyanış hem evrim olabilir kaido balikdan su ejderi olmuş ve ordan ucan ışıklı ejder olmuş olabilir tabi bunu oda daha iyi bilirZoanlarda evrim gibi bir şey olabilir mi?
Odaklanacak çok bağ var da odaklayacak adam lazım Ikisi de inmeli. Bm Elbaf'a kalırsa iyice don lastiği olur.Zaten bir ton müttefik var adada. Bir de bu ikisi birbirine girerse pek hoş olmaz. Hazır flashbackde bu meyve olayını gösterilmişken ikisi arasındaki bağa daha fazla odaklanılırsa iyi olur bence.
Reis sen ace'ten de cok nefret ederdin, ne oldu da gectiChopper'ı unutuyorsun, ama Robin başa oynar her türlü. Ace'e olan gıcığım ise geçti.