Kıysalamak değil tabi amaç. Benim değil en azından. Ace'de de bal var. Onu demek istedim sadece. Kıyaslayanlar yine ya Luffy haterıdır yada Ace haterıdır.Fakat Luffy ile Ace'nin balını da kıyaslamazsın şimdi. Bunu Ace'i hiç sevmeyen birisi olarak söylüyorum
O kısmı kaçırmışımdır ben.Luffy'ye ballı diye laf atılırsa savunmasını yaparız ama böyle bir şey denmemişken sırf Luffy'yi aklamak için diğer karakterlere sallarsan onun da cevabını veririz. Tartışmayı baştan okuyun ve olayın nasıl patladığına bakın. Okumadıysanız da sadece Luffy ballı gibi davranıyorlar diye yaftalamaya kalkmayın.
Bak bu kıyas cümlesi. Kıyası yapıp cevap verene de hater demek, komiksin. Smsmmsms.Ace'de de bal var.
Yargıda bulunacaksan kaçırmamanı tavsiye ederim.O kısmı kaçırmışımdır ben.
Maymuna yaptığı gibi mi ?Niye yoksa Ace'i teklerdi öldürürdü diye mi?
Aklım karıştı ama tamam.Bak bu kıyas cümlesi. Kıyası yapıp cevap verene de hater demek, komiksin. Smsmmsms.
Kullanıcısına böyle bir güç verecek mistik zoan dışında olması mümkün değil bence.Zoanlarda evrim gibi bir şey olabilir mi?
Meyve uyanışının bir özelliği olarak olabilir.Zoanlarda evrim gibi bir şey olabilir mi?