Bu Oda'ya bak sen yahu. Lastik çocuğu harbiden seviyor bu adam.Şunu kasıtlı olarak yapmadıysa bişey bilmiyorum.
That moment when you realize Chapter 1000 is releasing on Shonen Jump Issues 5-6 and the number 56 can be read as “GOMU” in Japanese
Siluet çizip bu tip işlerle uğraşmak tam Odalık bir davranış.Şunu kasıtlı olarak yapmadıysa bişey bilmiyorum.
That moment when you realize Chapter 1000 is releasing on Shonen Jump Issues 5-6 and the number 56 can be read as “GOMU” in Japanese
Şuna bak domuz gibi ciyaklamış resmen birde Ace boynum demiş diyorlar şu sahne varken.Kolunu kaybeden Law bu kadar bağırmadı yahu sallamıyorum açıp meraktan baktım.
Keşke atayın buraya, işte ne diyelim olay bu kadarŞuna bak domuz gibi ciyaklamış resmen birde Ace boynum demiş diyorlar şu sahne varken.Kolunu kaybeden Law bu kadar bağırmadı yahu sallamıyorum açıp meraktan baktım.
Atalım.Ne ağzı beş karış açılmış gözüküyor ne de aaaahh deyişi o kadar uzatılmış.Keşke atayın buraya, işte ne diyelim olay bu kadar
Algıya gel. Ace'i şamar ile öldürüyordu, Luffy'i aldı asfalt malzemesi yaptı. Aradaki saldırı farkı gözler önünde.Şuna bak domuz gibi ciyaklamış resmen birde Ace boynum demiş diyorlar şu sahne varken.Kolunu kaybeden Law bu kadar bağırmadı yahu sallamıyorum açıp meraktan baktım.
Yazık, gençliğinin baharında öldü gitti. Bir de arkasından konuşmayalım. Eleştirmeye devam ederim, ama ağır giydirmem artık.Reis sen ace'ten de cok nefret ederdin, ne oldu da gecti
Tutup yere çaldı yahu bu mu ağır saldırı.Yumruk bile atmadı adam.Demek meyveyi iptal edip yumruk atsa tek atacakmış Luffy'e o sıra.Şuna bu kadar ağladığına göre...Algıya gel. Ace'i şamar ile öldürüyordu, Luffy'i aldı asfalt malzemesi yaptı. Aradaki saldırı farkı gözler önünde.