Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace de ballı hee diyene kadar ben öyle bir şey dedim mi? Eğer kıyasa götürürsen işe kıyas yapacağım elbette.
Eğer 20 sayılık bir karakter 2 kez bal sayesinde kurtuluyorsa, 1000 sayılık karakterin 100 kez bal sayesinde kurtulma hakkı vardır. Bu basit doğru orantıyı kabul ettiğimiz zaman sorun kalmıyor. :/
 
Koca Ana, Robin'i ve neler yapabildiğini biliyor ve gördüğünüz gibi umursamıyor bile. Sadece Kaido'ya "Robin'i öldürme" demiş, o kadar. Sırf okuma yazma bildiği için yere göğe sığdırılamayan Robin'in değeri bu işte. Güzel bölüm, şimdiden beğendim.
Smoker ve onun Robin'e karşı olan bitmek tükenmeyen nefreti. Değişmeyen ve eşi benzeri az bulunan bir şey.
 
Big Mom'da baya değerlenecek sanırım bu bölümle beraber. En son yerden yere vurulan kadın,şimdi de çoğu olayda kilit rol oynadığı ortaya çıktı. Big Mom Kaido'dan daha potansiyel bir tehlike. Bu arc büyük ihtimalle Big Mom'u aradan çıkartamazlar ki bu da sonraki arc'a tekrardan Big Mom görmek demektir.
 
Sorun o değil. Sanki sadece Luffy'de bal varmış gibi davranıyor millet.
Luffy'ye ballı diye laf atılırsa savunmasını yaparız ama böyle bir şey denmemişken sırf Luffy'yi aklamak için diğer karakterlere sallarsan onun da cevabını veririz. Tartışmayı baştan okuyun ve olayın nasıl patladığına bakın. Okumadıysanız da sadece Luffy ballı gibi davranıyorlar diye yaftalamaya kalkmayın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık