Roger'a kim adam diyo onu merak ettim. En büyük fanlarını bile azıcık da olsa hayal kırıklığına uğratmış basiretsiz bir herif Roger.Yahu ben farklı bir mangamı okudum.Oden denilen aklı beş karış havada zat kendi rızasıyla ve rogerın isteği üzerine WB den ayrılmadı mı?.Neyin intikamı be kardeşim.Sizin o korsan kral dediğiniz racır ölmeyip alsaymış adamının ve öz çocuğunun intikamını hey Allahım ya.
Tilkiydi ama çıkmış.O şekil efsanevi canlı vardı capon mitinde ondan alınmaydı o.Hatırladığım tabi ilk göründüğü bölümlerde konuşulmuştu.Gyukimaru'dan da biseyler cikabilir
Harry potter mı la bu asa büyücüyü seçsin?Meyve sahibi seçer derler demek ki varmış Kaido'da bir magikarplık.
Mera Mera'nın da neden ilk tercihinin Ace ikincisinin çakma Sabo olduğunu iyice anlıyoruz.
Tamamdir hatirladim simdi Guney, saolasin.Tek pişmanlığım seni kk olarak göremeyecek olmam.
Birde ''beni sevdiğiniz için teşekkür ederim'' diyor.
Meyve ile karakterler örtüşüyor. Meyve sahibini seçer de dendi seri içinde. Yine sallamasyon bilgi mi atıcan ortaya?Harry potter mı la bu asa büyücüyü seçsin?
Bulan yiyor işte.
Daha fazla çizseydi Shonen Jump Digital'e aktarmak zorunda kalırdı mangayıYamato/Ace panelleri çok tatlıydı. Oda WB’nin itibarını beş paralık edeceğine daha çok Yamato Ace moment çizseydi keşke.