Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999: Seni Beklerken Mayaladığım Sake

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Muazzam

    Kullanılan: 144 55.8%
  • Normal

    Kullanılan: 80 31.0%
  • Boş

    Kullanılan: 34 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB ve tayfası Ace ile gelecek olan yeni bir çağ için hazırlık yapıyorlardı. Marco ve Izo'nun da sözlerinden, Ace'in kaptanlığını kabul edeceklerini düşündüm. "WB tamam derse senle geliriz" dediler. WB ne zaman gidin diyecekti? Tabi ki Ace gerçekten güçlendiğinde ve bir Yonkou'ya karşı koyabileceğinde. Mantıklı olanı yaptıklarına şüphe yok. Oden tayfadan ayrılmış ve üstünden 16-17 yıl geçmiş. Mevzu kapanmış.
WB de Kaido'nun kolayca inmeyeceğini biliyor. Gerçekten kayıp verirleri, kazansalar bile. Ki galibiyetin de bir garantisi yok.
 
Reisin sırtında dövmesi bile yok daha. Ayrıca Spade korsanları da yanında, henüz WB tarafından asimile edilmemiş. Bu Yamato ile karşılaşması Beyazsakal tayfasına katılmasından önce gerçekleşmiş değil mi?
 
Ace adamdır dedik. Seride yeri ayrıdır dedik. Diğer insanlara benzemez dedik. Roger'ın oğlu dedik. Luffy'nin abisi dedik.

Luffy ne yapacaksa Ace de aynısını yapmış. İçi kabullenememiş. Sen nasıl bir kralsın ya.

Şimdi ise Dünyanın en güçlü ''adamına(!)'' geliyorum. Ya sen nasıl bir adamsın ya. Shanks'ı alıp, Samuray ve Minkleri toplayıp, kendi tayfanla birlikte Wano'yu kurtarma şansın herkesten yüksek. Shanks'a haber salsan direkt gelirdi oraya. Anca gurararara diye gül. Sana yazıklar olsun.

Roger yaşıyor olsa. Bakın tek başına gider Wano'yu yıkar geçerdi. Bundan şüphesi olan var mı? WB D. olmadığı için iradesiz ve orta yolcu birisidir.
Bak Shanks detayını iyi hatırlattın unutmuştum onu. Shanks ki 14 yaşındayken boyuna bakmadan Oden'e wano konusunda yardım talep eden birisi, Shanks'a gel wanoda taş üstünde taş bırakmayalım dese mutlaka gelirdi bence. (Ya da en azından seride çizdiği profil öyle, ileride denizci bağı çıkacağından şüphemiz varsa da newgate bunu bilmiyor sonuçta)
 
Bölüm vasattı. Beklentimi karşılamadı. 1000. bölümde gerçek Ace fb'si bekliyorum. Korsanfan'ın ağzı açık kalsın.
 
Yahu ben farklı bir mangamı okudum.Oden denilen aklı beş karış havada zat kendi rızasıyla ve rogerın isteği üzerine WB den ayrılmadı mı?.Neyin intikamı be kardeşim.Sizin o korsan kral dediğiniz racır ölmeyip alsaymış adamının ve öz çocuğunun intikamını hey Allahım ya.
 
Kaido Shanks ve Wb'nin kendisine geldiğini görse gt korkusundan ablasına alo çekerdi. 2 vs 2 girerlerdi birbirlerine ve kesinlikle Wb, Shanks tarafı galip gelirdi. Wg bayram ilan ederdi o savaşı, anında 2 yonko iptal bundan daha iyi şey olabilir mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık