Üye silindi 6669
Gizli ajan Shanks olmasaydı Mfye yardıma gelecekti Kaido.Tüm Rocks mahsullerinden nefret ediyorum Shiki dahil. Cidden iğrenç biz bunları raconları olan birbirlerine eyvallahları olmayan tipler sanıyorduk. Dostlar baya baya.
Gizli ajan Shanks olmasaydı Mfye yardıma gelecekti Kaido.Tüm Rocks mahsullerinden nefret ediyorum Shiki dahil. Cidden iğrenç biz bunları raconları olan birbirlerine eyvallahları olmayan tipler sanıyorduk. Dostlar baya baya.
CP0 zaten Wano'da onlar belki bir numara çeker.Cp9 gelme ihtimali var mı sence,? rocks olayı gibi luffy de lucci denizci ile beraber calışıp 2 yonkou'nun yenilmesini sağlaybilir.
CP0 farkli bir lideri varsa olabilir belki, o da amiral ayarı biri çıkarsa. Liderleri Lucci ise çok bir şey beklemiyorum bu oluşumdan.Cp9 gelme ihtimali var mı sence,? rocks olayı gibi luffy de lucci denizci ile beraber calışıp 2 yonkou'nun yenilmesini sağlaybilir.
Lucci, Big Mom'ı tutar belki.CP0 farkli bir lideri varsa olabilir belki, o da amiral ayarı biri çıkarsa. Liderleri Lucci ise çok bir şey beklemiyorum bu oluşumdan.
Şuana kadar sesleri cıkmadı ayrılmamışlarsa bende bekliyorum belki önümüzdeki bölüm ortaya cıkar.CP0 zaten Wano'da onlar belki bir numara çeker.
Ya hükümet ajanı ya da veliahtı Luffy'nin yolunu açmak için ayak oyunları yapıyor.Gizli ajan Shanks olmasaydı Mfye yardıma gelecekti Kaido.
Lucci değildir illa biri eklenir. Sırf Lucci yükselmiş olsun diye Cipher Pol çizmez mangaka.CP0 farkli bir lideri varsa olabilir belki, o da amiral ayarı biri çıkarsa. Liderleri Lucci ise çok bir şey beklemiyorum bu oluşumdan.
Bence 25-28 gelişmek için iyi bir dönem ya, şu an 27-28 falan olması lazım odenin idamında momo ile yaşıt sayılırdıyamato ve jimbe ne kadar gelişiyor o da şüpheli. Yamato’nun yaşı 30 falan ve sürekli aynı adada. Kendi kendine gelişmesi zor.
Filmdeki bilgi canon Oda yazdı dendi de ondan dedim. Filmde liderdi Lucci.Lucci değildir illa biri eklenir. Sırf Lucci yükselmiş olsun diye Cipher Pol çizmez mangaka.