Açığını yakaladım.Sen bile Garp'ı geçemeyeceklerini bildiğinden Garp'ı değil Ray'i sormuşsun direk.@Master of Puppets gavatlık konusunda İzo ve Edward, Ray’i geçmiş midir?
Açığını yakaladım.Sen bile Garp'ı geçemeyeceklerini bildiğinden Garp'ı değil Ray'i sormuşsun direk.@Master of Puppets gavatlık konusunda İzo ve Edward, Ray’i geçmiş midir?
Muhtemelen blackbeardda bir tane, bir tane white tiger, bir tane de mythical kaplumbaga cikacak ama sayilari 11 tane logiayi ya da 9 tane antik zoani gecmez diye dusunuyorum cunku onlardan nadir olduklari ozellikle vurgulandi.Tilkiydi ama çıkmış.O şekil efsanevi canlı vardı capon mitinde ondan alınmaydı o.Hatırladığım tabi ilk göründüğü bölümlerde konuşulmuştu.
4 ocakda gelicek 1000 bolum.Arkadaşlar ara falan verilecek mi yoksa yeni bölüm haftaya geliyor mu ?
Devletin memuruna laf edip geleceğimi yakmak istemedim.Açığını yakaladım.Sen bile Garp'ı geçemeyeceklerini bildiğinden Garp'ı değil Ray'i sormuşsun direk.
Peki İzo’ya hak verdin mi?@Yubashiri-sama
Valla ben hak verdim be WB'ye
Hazine efsanesinde 4 canlı var.Ejder-kaplan-kaplumbağa-anka.2 tanesi çıktı kaplan-kaplumbağa kaldı.Logia ile dengelemek üzerine kurmuş mudur bilemem bak.Kizaru logia dan daha ender dedi doğru da 5 görmüşüz 4ü önemli karakter.Orochi yi sallaMuhtemelen blackbeardda bir tane, bir tane white tiger, bir tane de mythical kaplumbaga cikacak ama sayilari 11 tane logiayi ya da 9 tane antik zoani gecmez diye dusunuyorum cunku onlardan nadir olduklari ozellikle vurgulandi.
Ne efsanelermiş Kishi ile kullana kullana bitiremediler.Hazine efsanesinde 4 canlı var.Ejder-kaplan-kaplumbağa-anka.2 tanesi çıktı kaplan-kaplumbağa kaldı.Logia ile dengelemek üzerine kurmuş mudur bilemem bak.Kizaru logia dan daha ender dedi doğru da 5 görmüşüz 4ü önemli karakter.Orochi yi salla
Öhöm öhömYamato haterlarına kötü bir haberim var.
Bu bölüm ile Yamato'nun hasır şapka olacağı kesinleşti.
Bir ihtimal Wano'ya Amirallerden biri gelir.Ancak bu sayede durum dengelenir.Wanodaki ittifak süpernovaları birer amiral değilse ki değil bu iki devasa güçte ki yonkouyu kim yenicek abiiğ.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Oda Efendi.
En fazla bizimkilerle bir bilemedin iki arc takılacak boşa heyecan yapma beklentini karşılamaz sonra.Öhöm öhöm