Çin ve caponlar yüzyıllar boyunca uydurmuşlar işteNe efsanelermiş Kishi ile kullana kullana bitiremediler.
Çin ve caponlar yüzyıllar boyunca uydurmuşlar işteNe efsanelermiş Kishi ile kullana kullana bitiremediler.
Zaten finale kaç arc kaldı? Oden gibi Raftele gelcek gibi zaten o saatten sonra da savaşa katılmazsa olmazEn fazla bizimkilerle bir bilemedin iki arc takılacak boşa heyecan yapma beklentini karşılamaz sonra.
Ailesi ölmüş de adamın gemisine bile çıkmış bazı adamlar hala yaşıyor. Resmen terkedilmiş herifler lan.Valla ben WB'ye hak verdim. Adam öleli seneler olmuş, bildikleri kadarıyla da ailesi de ortada yok, gitmelerinin tek sebebi intikam almak olurdu. Tam bir aile babası gibi davranmış WB, ergen mi bu herif? Yaşını başını almış korsan.
Zenne diye silmiş adamı.Ailesi ölmüş de adamın gemisine bile çıkmış bazı adamlar hala yaşıyor. Resmen terkedilmiş herifler lan.
Meyve sahibini seçer diye nerede dendi yav karakterlerin örtüşme sebebi meyvelerin yiyen kişinin karakterini değiştirmesi de olabilirMeyve ile karakterler örtüşüyor. Meyve sahibini seçer de dendi seri içinde. Yine sallamasyon bilgi mi atıcan ortaya?
Abi bölümün sonunda seni buluyorlarO nasıl bir bölüm ismi lan...
Acei söylediklerini nick yapacak kadar sevdiğini bilmiyodumAbi bölümün sonunda seni buluyorlar
Yama-o'nun beraber içki içtiği adamı sevmemek yakışmazAcei söylediklerini nick yapacak kadar sevdiğini bilmiyodum
Sadece oden konusunda değil, thatch de de içimde kötü bir his var diyip geçiştirmişti. :/Valla ben WB'ye hak verdim. Adam öleli seneler olmuş, bildikleri kadarıyla da ailesi de ortada yok, gitmelerinin tek sebebi intikam almak olurdu. Tam bir aile babası gibi davranmış WB, ergen mi bu herif? Yaşını başını almış korsan.