Reis cobyde en az luffydeki kadar bal var... unutma bunu...Tam sövmelik mesaj olmuş tabi şükür ki sen şaka yapıyorsun
Reis cobyde en az luffydeki kadar bal var... unutma bunu...Tam sövmelik mesaj olmuş tabi şükür ki sen şaka yapıyorsun
E.Oda'ya bu kadar güvenmen gözlerimi yaşarttı.Adam bir kaşık suda ölecekken bile kimseye aman etmemiş 3 5 çapulcuya mi muhtaç olacak
Yapppma be Rıfat abiŞaka yapmıyorum.
E odaya koyun emanet etmem.Çizer olsa bile Kid'e bir şey yapabilecek adam değil Oda.Bir kurşun 20 yen.E.Oda'ya bu kadar güvenmen gözlerimi yaşarttı.
Bana öyle yapar gibi geliyor S0da.Yapppma be Rıfat abi
Yamato hoş iyi sev de, Nami daha 1 arc önce sırt sırta dövüşüyordu Luffy'le? Lütfen minnakSeride ilk kez luffylerle sırt sırta savaşacak güler yüzlü enerjik sempatik bi kadın çizilmiş fanı olmamıza laf ediliyor...
Kendini hardcore zorocularla aynı kefeye koyma chibi şeytan ağzından bal damlamasınReis cobyde en az luffydeki kadar bal var... unutma bunu...
Reyiz sen yapma bari Soda resmen Ace'i bu yelloz karının yancısı yaptı. Ace'i sevmem eyvallah ama kabul eder saygı duyarım. Seriyi daha kıymatli hale getirmiştir, gel gelelim artık Ace'i sadece Yamato'yu ön plana çıkarıp daha populer hale getirmek için bir yan koz olarak sunuyor. @Kuroro seni altamaya çalışıyor. Zaten kendisi nerede it, köpek, gereksiz varsa onun fanı olur bilirsin.Dur la ben olaya hiç bu yönünden bakmamıştım, @H1dalg0 işine git hacı ya senle mi uğraşacaz