Adam bir kaşık suda ölecekken bile kimseye aman etmemiş 3 5 çapulcuya mi muhtaç olacakBu sefer isteyen sen olma. Yeter ki muhtaç kalma sonra düşersin dilime.
İyi ki dinozor değil dinozorlar bir boka benzemiyor açıkçasıSasaki'nin meyvesine şaşırmadım ama Who's Who'ya şaşırdım açıkçası. Dinozor türü bir şey bekliyordum ben.
Hancock şey değil mi ya kedilere tekme atan, erkekleri çöp olarak gören, kendini herkesten üstün sanan kadın?Honcock, Luffy için savaşa kafa attı. 27 milyon kere hayatını kurtardı. Bu meymeletsiz daha tasmasını dahi Luffy'ye açtırıyor. 25 bölüm sonra Luffy bizi kurtar moduna girer.
Erkeklik kadına vurmak değil. Korsancılık yaparken tayfan zora düştüğünde "ben kadına vuramam yeaa" diyip tayfasını daha da zora düşürmemektir. Olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok. Bir seriden bahsediyoruz, günlük hayattan değil.Erkeklik kadına vurmak mı?
En büyük ayrıntıyı unutmuşsun.Coby tarafından maksimum 30 bölüm içerisinde dayağı yiyip Luffy tarafından kurtarılmayı bekleyecek kadın.Hancock şey değil mi ya kedilere tekme atan, erkekleri çöp olarak gören, kendini herkesten üstün sanan kadın?
Hehh bu da vae işte @H1dalg0En büyük ayrıntıyı unutmuşsun.Coby tarafından maksimum 30 bölüm içerisinde dayağı yiyip Luffy tarafından kurtarılmayı bekleyecek kadın.
Tam sövmelik mesaj olmuş tabi şükür ki sen şaka yapıyorsunEn büyük ayrıntıyı unutmuşsun.Coby tarafından maksimum 30 bölüm içerisinde dayağı yiyip Luffy tarafından kurtarılmayı bekleyecek kadın.
Şaka yapmıyorum.Tam sövmelik mesaj olmuş tabi şükür ki sen şaka yapıyorsun