Aynı şey değil ki ben abim... Naminin Ulti karşısındaki performansa ve Yamatonunkine bak. Ben bundan bahsediyorum.Yamato hoş iyi sev de, Nami daha 1 arc önce sırt sırta dövüşüyordu Luffy'le? Lütfen minnak
Aynı şey değil ki ben abim... Naminin Ulti karşısındaki performansa ve Yamatonunkine bak. Ben bundan bahsediyorum.Yamato hoş iyi sev de, Nami daha 1 arc önce sırt sırta dövüşüyordu Luffy'le? Lütfen minnak
Valla bu konuda zorocuların hepsi haklı...Kendini hardcore zorocularla aynı kefeye koyma chibi şeytan ağzından bal damlamasın
KK olmak için rakip kalacaksan seni yanına yanaştırmaz. Öteki türlü üzgünüm.E odaya koyun emanet etmem.Çizer olsa bile Kid'e bir şey yapabilecek adam değil Oda.Bir kurşun 20 yen.
Aferin Chris konuş böyle devam. Zaten içindeki bu büyük potansiyeli çıkarmanı uzun zamandır bekliyordum. Yürüye dur.Yani aslında o konuda çok da bir şey diyemiyorum. Ben de o kadar işkence görsem, ben de onun gibi biri olurdum muhtemelen. Tabi yediği meyvenin ego arttırması da cabası.
Tamam güzel hoş diyorsun da şu saatten sonra bir dönüş daha alamam zaten ümmet hızıma yetişemiyorReyiz sen yapma bari Soda resmen Ace'i bu yelloz karının yancısı yaptı. Ace'i sevmem eyvallah ama kabul eder saygı duyarım. Seriyi daha kıymatli hale getirmiştir, gel gelelim artık Ace'i sadece Yamato'yu ön plana çıkarıp daha populer hale getirmek için bir yan koz olarak sunuyor. @Kuroro seni altamaya çalışıyor. Zaten kendisi nerede it, köpek, gereksiz varsa onun fanı olur bilirsin.
O meyve bayağı karizma, güzelim meyveyi o çakala vermesi olmamış. Jinbe yendikten sonra seride bir daha karşımıza çıkmaz bile büyük ihtimalle.Kaplan zoanı çıkacağı çok barizdi fanartlar bile vardı.Oda şaşırtamıyor artık...
Tabii Saber biraz daha özeli Drake gibi antik zoan.Leomon geldi aklıma görünce umarım o tarz birşey çizer.
Tamam da sırtsırtadan bahsedip birebiri örnek veriyorsun, hadi amaAynı şey değil ki ben abim... Naminin Ulti karşısındaki performansa ve Yamatonunkine bak. Ben bundan bahsediyorum.
İyi tamam kırmayalım Nami de varTamam da sırtsırtadan bahsedip birebiri örnek veriyorsun, hadi ama
Rakip olarak verdiğine göre Jinbei yenerse en fazla Jack dengi eder.Yani 1 milyarın biraz aşağısında bir ödülü hak ediyor olur Jinbei.Bence adamı küçümseme Kraker ayarı olarak bekliyorum Who'yu.O meyve bayağı karizma, güzelim meyveyi o çakala vermesi olmamış. Jinbe yendikten sonra seride bir daha karşımıza çıkmaz bile büyük ihtimalle.