Robini harcamasaydı olablrdi ama başka bu potansiyelde kadın yokBunun doğru olması çok kötü bir şey.Luffy hiç böyle cesur bir kadınla sırt sırta dövüşmemişti diye hatırlıyorum
Kişiliği kötü onun...Hancock
Robini harcamasaydı olablrdi ama başka bu potansiyelde kadın yokBunun doğru olması çok kötü bir şey.Luffy hiç böyle cesur bir kadınla sırt sırta dövüşmemişti diye hatırlıyorum
Kişiliği kötü onun...Hancock
Sınırsızdan aşağısı kesmez.Yamato haterları banlansın mı?
Dur la ben olaya hiç bu yönünden bakmamıştım, @H1dalg0 işine git hacı ya senle mi uğraşacazSen nasıl Ace fanısın yaa. 2 bölüme beklenen romantik flashback gelecek diyorum hala kötülüyorsun kızcağızı...
Yani aslında o konuda çok da bir şey diyemiyorum. Ben de o kadar işkence görsem, ben de onun gibi biri olurdum muhtemelen. Tabi yediği meyvenin ego arttırması da cabası.Robini harcamasaydı olablrdi ama başka bu potansiyelde kadın yok
Kişiliği kötü onun...
Sırt sırta dövüşebilecek olması güç zaten ama seksiliği zevk meselesi ben yamatoyu efsanevi sideboobu için sevmiyorum@Yamato Seksi ve güçlü demeyi unutmuşsun bırak o nicki millet nasiplensin
Erkekleri oyuncak olarak görüyo...Yani aslında o konuda çok da bir şey diyemiyorum. Ben de o kadar işkence görsem, ben de onun gibi biri olurdum muhtemelen. Tabi yediği meyvenin ego arttırması da cabası.
Yine şükretmesini biliyor en azından. Fisher Tiger'a baya saygı duyuyordu. Tabi bir koala değil ama dediğim gibi meyve ve koskoca ada'nın imparatoriçesi olmak da egoyu arttırıyordur illaki. Luffy reis le biraz daha vakit geçirirse egosunun azalacagından eminim.Erkekleri oyuncak olarak görüyo...
Hancocku savunamıyorum çünkü Koala örneği var o da aynısını yaşıyo ama kız melek gibi
Luffy herkesin ilacıYine şükretmesini biliyor en azından. Fisher Tiger'a baya saygı duyuyordu. Tabi bir koala değil ama dediğim gibi meyve ve koskoca ada'nın imparatoriçesi olmak da egoyu arttırıyordur illaki. Luffy reis le biraz daha vakit geçirirse egosunun azalacagından eminim.
Anası Linlin olmasından iyidir.Kendi evladını şişlerlerlerken bb diyip giden kadın Linlin.Kaido en azından koruyor.Baban Kaido olsun sabah akşam kafana kafana o kadar sopa ye bakalım yürüyebiliyor konuşabiliyor musun?
Kıskançlık zevkle izliyorum
Honcock, Luffy için savaşa kafa attı. 27 milyon kere hayatını kurtardı. Bu meymeletsiz daha tasmasını dahi Luffy'ye açtırıyor. 25 bölüm sonra Luffy bizi kurtar moduna girer.Seride ilk kez luffylerle sırt sırta savaşacak güler yüzlü enerjik sempatik bi kadın çizilmiş fanı olmamıza laf ediliyor...