1 vs 1'de indirmiyor Sanji adam indirmek için nasıl bir eşleşme arıyor acabaSanji delikanlı adam. 2v1 adam indirmek bizim racona ters
1 vs 1'de indirmiyor Sanji adam indirmek için nasıl bir eşleşme arıyor acabaSanji delikanlı adam. 2v1 adam indirmek bizim racona ters
MF'de haki yüzünden sağlam sıvadı zaten. Çöp resmen. Sırf Ace'i öldürüp trajedi yapmak istedi. Sinirlendim durduk yere zxlkcnjnvfb.Eiichiro Oda tahminen savaşta görülen ve 2 yıl önce kendisinde görülmeyen haki kavramlarının var olduğunu göstermek için Ace için böyle bir mini flashback yapacak.
Yapsın , çünkü çok dengesiz oldu.Bir King'e Queen'e Katakuriye bakıyorum bir de Ace'e.
Ace'in güç olarak kendini gösterecek bir flashback gelse çok iyi olur şahsen.Adamın kazandığı savaş yok çünkü.
Hawkins net yenildi.Law paramparça yapmış şekilde bilgi alıyordu heriften.Apoo'nun da ömrü uzun değil.Apoonun kalkacağını söylemiştim.Apoo da hawkins de bu arkta yenilecek adamlar değiller.Ufak ufak dayak yiyecekler.
Karakterin ağzından çıkanlar yazarın aktarmak istediği ana fikri yansıtıyorsa dikkate alırım. Kadercilik üzerinde durulmuş, yazar da öyle işlemiş.Teach her dediğini yapabiliyor mu yahu? Adamın sözleri kanunmuş gibi yazdın.
Bölümden bölüme değişiyor yorumlamalar. E.Oda bir bölüm övdürürken diğer bölüm gömdürmesini iyi biliyor. xdxdEn son övmüşüm zaten
Adam ayakta değil miydi en son ?Hawkins net yenildi.Law paramparça yapmış şekilde bilgi alıyordu heriften.Apoo'nun da ömrü uzun değil.
Adamın komutanların altında bir mevkide. Rakibi de Jinbe. Jinbe bunu yeniyor diye Who balon olmaz zaten olması gereken olur.Bir de Who denen herif o kadar şekil şukul yaptı.
Jinbe bunun ağzını burnunu kıracak muhtemelen. Oda balon gibi şişirdi patlacak.
Yok reis Law parçalara bölmüştü dur bölümü bulayım en azından öyle hatırlıyorum.Adam ayakta değil miydi en son ?
Şşşşş sustum tamamTers yazmışım düzelttim, çaktırma şşş
Şaka bir yana Hamsi büyük patladı. Zaten olması gereken de buydu. Hele hele Zoro dan güçlü falan abovvvv ayıp ayıp...Duran önde olduğu.Eşleşmeler az çok belli ediyor çapları.
Bence öyle bir şey değil ama neyse@Mr.Bushido bu, Luffy neden her önüne gelen yere atlıyor tayfasını sevmiyor mu demek gibi bir şey.
Violet biraz öyleydi ama Black Maria sadece savunma yapması halinde onu yemebilecek güçte bence..
O zaman Teach diz çöker tövbe eder Luffy karşısında.Karakterin ağzından çıkanlar yazarın aktarmak istediği ana fikri yansıtıyorsa dikkate alırım. Kadercilik üzerinde durulmuş, yazar da öyle işlemiş.