Sanji Maria’yı döver 1milyon oran, Sanji kaçar 2 oran, Sanji tayfa dayak yerken Maria ile tango yapar 1 oranSanji Maria'yı döver 1 oran, Sanji kaçar 10 oran veriyorum.
Sksksks
Sanji Maria’yı döver 1milyon oran, Sanji kaçar 2 oran, Sanji tayfa dayak yerken Maria ile tango yapar 1 oranSanji Maria'yı döver 1 oran, Sanji kaçar 10 oran veriyorum.
Atak durdurmak ile saldırı yapmak farklı şeyler.Sanji orda prensibine aykırı bir şey yapmadı.Sana bigmom'a tepik attığı sahneyi atarsam bahane bulmayacak mısın ? Boşa uğraştırma beni xD
Valla şu an hiç öyle durmuyor ama bilemiyorum...Şu anda önde zaten.Arc sonu aradaki fark açılır.
Ters yazmışım düzelttim, çaktırma şşşSanji Maria’yı döver 1milyon oran, Sanji kaçar 2 oran, Sanji tayfa dayak yerken Maria ile tango yapar 1 oran
Sksksks
Dediğim gibi bahane bolAtak durdurmak ile saldırı yapmak farklı şeyler.Sanji orda prensibine aykırı bir şey yapmadı.
Jinbei ile beraberliği var işte.Eiichiro Oda tahminen savaşta görülen ve 2 yıl önce kendisinde görülmeyen haki kavramlarının var olduğunu göstermek için Ace için böyle bir mini flashback yapacak.
Yapsın , çünkü çok dengesiz oldu.Bir King'e Queen'e Katakuriye bakıyorum bir de Ace'e.
Ace'in güç olarak kendini gösterecek bir flashback gelse çok iyi olur şahsen.Adamın kazandığı savaş yok çünkü.
Bazen aynı seriyi mi okuyoruz diye düşünüyorum senle. Ace de suratını düşürdü, Luffy Ace'nin Teach'e yapamadığı ne yaptı da birini övüp birini gömüyorsun anlamadım ki. İlk karşılaşmalarında Teach diyor senin kestaneni çizecektim kader senden yanaydı, Ace kardeşinmiş diyor. Yazar açık açık vermiş mesajı.Suratı çöküyor yahu adamın. Hakisi ne güçlenmiş diye tip tip bakıyordu.
Duran önde olduğu.Eşleşmeler az çok belli ediyor çapları.Valla şu an hiç öyle durmuyor ama bilemiyorum...