Çık karşıma seni de öttürelim.Dovdugunu biliyorum.Sonradan kalkıp gelmişti.Böyle dayaklar yiyecekler işte.
L*w ezici anca böyle tipleri öttürür.
Çık karşıma seni de öttürelim.Dovdugunu biliyorum.Sonradan kalkıp gelmişti.Böyle dayaklar yiyecekler işte.
L*w ezici anca böyle tipleri öttürür.
Law da sorgu esnasında dayak yemiş belli ama.Burda @Eustass Captain Kidd He okey sonradan gördümHawkins tek canlaydı ve Law'ı beklemiyordu muhtemelen. Can biriktirmiş Hawkins Law'ı baya uğraştırırdı bence.
Kaderde seninle ayrı düşünmek de varmışYamato çok sıktı. Ace de olunca hiç çekilmez bu bölüm. ikisinin atraksiyonu ? Dinazor tanıtıyor bana. Direk çok kötü şıkkını en başa koyun. Detarjan markası herkezi öldürüyo sözde, Akainu deler böyle işte. Soda fan girl yapma şu seriye lütfen, kazanacağını kazandın artık. Ace ne ya, Yamato ne ya.
Etrafında yanciliğini yapacağı biri olmadan ne yapmış L*w da Kid'i öttürecekmişÇık karşıma seni de öttürelim.
Hawkins adamlarını kukla yaparak bütün avantajı eline almıştı. "Beni öldürmek istiyorsan önce adamlarını öldürmen lazım." diyordu.Hawkins tek canlaydı ve Law'ı beklemiyordu muhtemelen. Can biriktirmiş Hawkins Law'ı baya uğraştırırdı bence.
Law ile Hawkins karşılaştığında dahi Law bir canını almıştı. Tek yapması yine canını almak. Ama bu bire birde etkili olmaz.Law da sorgu esnasında dayak yemiş belli ama.Burda @Eustass Captain Kidd
Katılıyorum.Hawkins dövüşe avantajlı başladı zaten.Hem dediğin olaydan hem de sorguda da ayrı bir dayak yemiş gibi duruyor.Ona rağmen yenmiş.Zaten Hawkins çekiniyordu Law'dan.Hawkins adamlarını kukla yaparak bütün avantajı eline almıştı. "Beni öldürmek istiyorsan önce adamlarını öldürmen lazım." diyordu.
Bütün avantaj Hawkins'te olmasına rağmen adamın her nasıl tehdit ettiyse saldı sonra hepsini.
Ki Hawkins bu durumda falda bakmıştır. Law'ın ciddiyetini görmüştür.
Red reyiz senin şu Ace aşkını pararel evrenler de dahi kimse bana açıklayamaz.Kaderde seninle ayrı düşünmek de varmış
Rockey Limanı Olayının baş yapıtıdır.Etrafında yanciliğini yapacağı biri olmadan ne yapmış L*w da Kid'i öttürecekmiş