Sözde bir kaç bölüm öncesi Hawkins öt diyordu. Öttüren Law oldu.Hawkins net yenildi.Law paramparça yapmış şekilde bilgi alıyordu heriften.Apoo'nun da ömrü uzun değil.
Sözde bir kaç bölüm öncesi Hawkins öt diyordu. Öttüren Law oldu.Hawkins net yenildi.Law paramparça yapmış şekilde bilgi alıyordu heriften.Apoo'nun da ömrü uzun değil.
Olacak da seri sonunda olacak. Kader Luffy'nin yanında, Teach de söyledi bunu.O zaman Teach diz çöker tövbe eder Luffy karşısında.
Adam ayakta değil miydi en son ?
Ayakta ama başı sargılıydı.Yok reis Law parçalara bölmüştü dur bölümü bulayım en azından öyle hatırlıyorum.
Hawkins tek canlaydı ve Law'ı beklemiyordu muhtemelen. Can biriktirmiş Hawkins Law'ı baya uğraştırırdı bence.Hawkins net yenildi.Law paramparça yapmış şekilde bilgi alıyordu heriften.Apoo'nun da ömrü uzun değil.
Bölümden bölüme değişiyor yorumlamalar. E.Oda bir bölüm övdürürken diğer bölüm gömdürmesini iyi biliyor. xdxd
Ama kalıplaşmış bazı şeyler var. Novalar yıldızlaşmış bir kalıp. Kolay kolay aradan çıkmazlar. Biri birinden daha iyi olur orası ayrı .
Dovdugunu biliyorum.Sonradan kalkıp gelmişti.Böyle dayaklar yiyecekler işte.Yok reis Law parçalara bölmüştü dur bölümü bulayım en azından öyle hatırlıyorum.
L*w ezici anca böyle tipleri öttürür.Sözde bir kaç bölüm öncesi Hawkins öt diyordu. Öttüren Law oldu.
Bonney'den çıkacak bir şeyler. O gizem dolu şuan için.Urouge ve Bonney i iyi işlesin kalanını saldım artık.
Korkuluk adam falan hayatını pısarak geçiriyor. Onu işlemiyor bile artık, yarısını hepten saldı