Hangi seriden bu abla?
Hangi seriden bu abla?
Bu fena değil.
OP'a niye bok atıyorsun lan milletin gönlünü alayım diye :/ Verilen her tepki kişinin şahsına özeldir neyi tartışıyor olursak olalım benzer tepkiler verilecek. @Yamato the chibi şeytanın elleri kadar bile olgun olsa insanlar forumda sıkıntı çıkmaz.Bu aptal manga kimseye iyi gelmiyor.
Big mom'in kizlarindan biri miHangi seriden bu abla?
Aynen öyle @Yamato forumun yaş ortalamasının oldukça altında ama olgunluğuyla ezer bir çok kişiyi.OP'a niye bok atıyorsun lan milletin gönlünü alayım diye :/ Verilen her tepki kişinin şahsına özeldir neyi tartışıyor olursak olalım benzer tepkiler verilecek. @Yamato the chibi şeytanın elleri kadar bile olgun olsa insanlar forumda sıkıntı çıkmaz.
Sevmiyorum son 2,3 yıldır ondan da sallıyasım geldi.Bir manga sonuçta kızmaya gerek yok.Dün de bir arkadaş bana tribe girdiğimi söyleyip sözde engel atmıştı.Gerek yok bu işlere.OP'a niye bok atıyorsun lan milletin gönlünü alayım diye :/ Verilen her tepki kişinin şahsına özeldir neyi tartışıyor olursak olalım benzer tepkiler verilecek. @Yamato the chibi şeytanın elleri kadar bile olgun olsa insanlar forumda sıkıntı çıkmaz.
Google'dan arattım da BNHA diyor, hiç görmedim o seride ama :dHangi seriden bu abla?
Monster Musume diye bi seridenmiş. Big Mom'dan böyle evlat çıkmazdı zatenBig mom'in kizlarindan biri mi