K.haki konusunda Sanji>Luffy bu net.
Hahahahaha çok iyi abiiğAce e bak oyuncak ejderi yenmiş Wbye de Kaidou öldürdüm demiştir ondan vanoya gitmediler
Öyle kabul edilirse ben de ederim. Bu arada ben de buna katılabilirim genel manada 3 kılıç teknikleri > tek kılıç teknikleri. Ama bazı arkadaşlar Shishi Sonson>> Purgatory Onigiri diyor.Güçlü olsaydı Killer'e karşı yeterli görürdü. 3.kılıcı almak için çabalamazdı. Aynı şekilde zamanında Kaptan Kuro'nun adamlarına karşıda 3.kılıcı almak için uğraşmıştı.
Havalı sadece.
Shishi Sonson değil, Shi shishi sonson. İkisi farklı.Öyle kabul edilirse ben de ederim. Bu arada ben de buna katılabilirim genel manada 3 kılıç teknikleri > tek kılıç teknikleri. Ama bazı arkadaşlar Shishi Sonson>> Purgatory Onigiri diyor.
Zoro ne kadar kılıç alırsa o kadar güçleniyor :/Öyle kabul edilirse ben de ederim. Bu arada ben de buna katılabilirim genel manada 3 kılıç teknikleri > tek kılıç teknikleri. Ama bazı arkadaşlar Shishi Sonson>> Purgatory Onigiri diyor.
Luffy de "Shi Shi Shi" diye gülmüyormuydu basinda beri. Kopyaci zoroShishi Sonson değil, Shi shishi sonson. İkisi farklı.
Marco iyileştirdiyse gereksiz bir tartışma zaten.
Vay be o kadar olmuş mu ? Ben bugün foruma çok az girdim diye hatırlıyorum ama2 saattir teesüf ederseniz dediklerimi acaba okur musunuz? Hissedemediğini hissettiği için güçlü çıkarımını yapan sizlersiniz.Ben değilim.