Teessüf ederim dostum.Gerçek Luffy fanı kalmamış,kafanız da başka bir Luffy tasarlayıp onun fanı olmuşsunuz.
Teessüf ederim dostum.Gerçek Luffy fanı kalmamış,kafanız da başka bir Luffy tasarlayıp onun fanı olmuşsunuz.
Birader şöyle antin kuntin konuşmayın yav.Gerçek Luffy fanı kalmamış,kafanız da başka bir Luffy tasarlayıp onun fanı olmuşsunuz.
Ace flashbackde Queen tokatlamışsa Pandemi bitince sana bir yemek borcum olsun reis.Queen'i tokatlamıştır Ace.
Aman Alpa sen de gitme Red boşta kalıp Ace övüyor sonraBirader şöyle antin kuntin konuşmayın yav.
Bu galiba ya. Seri baya leş duruyorGoogle'dan arattım da BNHA diyor, hiç görmedim o seride ama :d
Tokatlamışsa mı? Queen gözleri belertip kaçmışsa belki tokatlamamıştır.Ace flashbackde Queen tokatlamışsa Pandemi bitince sana bir yemek borcum olsun reis.
Ecchi ise millet 10/10 basar.Bu galiba ya. Seri baya leş duruyor
Arkasında yüksek mevkilerde tanıdığı olan, torpille bir yere gelmiş , bugünlerde tüm bilinçli ve hakkı yenmiş halkın nefret ettiği insanlar gibi mi yani?Luffy'nin işi bu kardeşim. Yenildikçe, küsküyü yedikçe birileri tarafından kucaklanmak, kaçmak, 3. şahısların desteğini almak. Bu çocuk bugünlere nasıl geldi ? Aha böyle geldi :/
Yok canım bir şey demedim. Cavit ile iyi aramız.Aman Alpa sen de gitme Red boşta kalıp Ace övüyor sonra