Lann Apoo'yu dişlemiş rahatsız. Tüm Müzik seti parça pinçik oldu.
Emel miEmel mutluluğu bulmuş.
Biz bunu habire dillendirdik.Güçlü bir düşmanı sezmedi ama diğerlerinin sezemediğini sezdi.Jinbe: "Maybe Sanji sensed a strong enemy and went to stop him."
Luffy: "I see. My obeservation Haki isn't good enough then."
Yanlış yazdım.Emel mi
Orada Luffy'i övüyor haberiniz yok. Luffy güçlü adam sezemedi çünkü adama artık güçlü gelmiyorlar. Zaten Sanji de güçlü birini sezdiği için gitmiyor ağlama sesi duyduğu için gidiyor. Oda çok naifçe Luffy farklı seviyede demiş.Biz bunu habire dillendirdik.Güçlü bir düşmanı sezmedi ama diğerlerinin sezemediğini sezdi.
Observation Haki ustası Sanji diye sesleneceğiz bundan sonra Sanji'ye.
Dedik spoiler yanılttı insanları, fazla yükseldiniz diye de kabul etmediler. Ne abartacağız tek atmış supernovaya falan dendi.Apoo ayağa kalkıp koşacak kadar sağlıklı. Acaba Zoro'nun atağı vurmadı mı Apoo'ya?
Biliyorum Enel reisi görmek iyi oldu. Umarım ondan devam eder. Bege gibi gereksiz insanlardansa Enel olsun.Yanlış yazdım.
''I see.My observation haki is not good enough then'den onu mı çıkardın.Ayrıca dediğimle alakası yok dediğininOrada Luffy'i övüyor haberiniz yok. Luffy güçlü adam sezemedi çünkü adama artık güçlü gelmiyorlar.