aynn ve savaş lordu zamanından tanıdığını söylüyor bence bilmediğimiz bir karakter çıkacak jınbe nin savaş lordu olduğu zaman yerine geçtiği kişi falan olabilirHayal kuruyolar da boşa who's who kendi gemisinin kaptanıydı eskiden gin kaptan değil don krieg'in yardakcısıydı.
Onun olması imkansız boy vicut yapısı hic biri gin'le eşleşmiyo.
Bu resim geldiyse birkaç saate resimlerde gelir bence.
Ikınarak şınav çeken kaslı adamlara yükselmeni anlamayacağım hiç bir zaman...Luffy'nin badass sahnelerinde aura yok kusura bakma. Burnunu karıştırıp sümük yiyor sonra badasslik yapsa kaç yazar? Anime gerçekçiliği sırf Japon saçmalığı.
ben crocodile için başlamıştım luffy i görüp bu sarmaz diyordum crocodile ın konuştuğu bir sahne vardı görünce başladım gerçek badass odurBen Luffy'nin Arlong'u pataklayışını gördükten sonra başladım seriye.
Seçilmiş kişi klişesinden iyidir yahu ıkınarak şınav çeken kaslı adam.Ikınarak şınav çeken kaslı adamlara yükselmeni anlamayacağım hiç bir zaman...
Poz kesen, havalı konuşan kılıç ustası klişe değil mi?Seçilmiş kişi klişesinden iyidir yahu ıkınarak şınav çeken kaslı adam.
Seçilmiş kişi'yle kıyaslıyorsak değil, kıyaslamıyorsak evet klişe.Poz kesen, havalı konuşan kılıç ustası klişe değil mi?
Seçilmiş kişi klişesinden iyidir yahu ıkınarak şınav çeken kaslı adam.
Zaten One Piece klişeyi biraz daha iyi işleyen bir seri değil mi?Poz kesen, havalı konuşan kılıç ustası klişe değil mi?