Kimse ağzına kılıç alan bir adamı izlemek istemez.Yüzde yüz bu yüzden. Zoro için okuyor herkes bu seriyi. Yoksa kafasında hasır şapka olan birilerini izlemek istesek Howl's Moving Castle izleriz. Hem kızlar da Miyazaki sever. Luffy'i gösterince kim bu ezik diyor karşı cins. Zoro'yu gösterince "analar ne babalar doğruyor" diyorlar.
Ondan mı geçen sayı tüm dünyada TT oldu?Kimse ağzına kılıç alan bir adamı izlemek istemez.
Sizin dünyanız nere bilmiyorum.Ondan mı geçen sayı tüm dünyada TT oldu?
?Kesin geldi ama paylaşmıyorsun.
bu dünya zoro hatrına dönüyor zaten reis kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsinOndan mı geçen sayı tüm dünyada TT oldu?
Bu Gin teorileri neden durmadan çıkıyo ya? Karakter tekrar karşılaşçaz gibi bir şey mi söyledi? Ben hatırlamıyorum.Gin suratını gösterecek diye anlamsız anlamsız replikler.
Aç ulan suratını işte!! Uzatma artık. Birde Sanji yi Zoro yu tanımamazlıktan geliyor lala dudaklı east blue faresi
Korkulur senden.
O minvalde söyledi evet gelişime açık bir karakter zaten güçlenme hırsı vardı kaptanında ve onda.Bu Gin teorileri neden durmadan çıkıyo ya? Karakter tekrar karşılaşçaz gibi bir şey mi söyledi? Ben hatırlamıyorum.