Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demeye çalıştığım şey Odanın en başından beri fblerle karakterlere derinlik kazandırmaya çalışmasıydı. Neden yüzlerce bölüm önce ölmüş karakter gösteriliyo dendiği için yazdım. Amaç orda Aceten çok Yamatoya odaklanmak olcak. Diğer tüm hikaye gidişatını etkileyen karakterlere yapıldığı gibi.
Odanın ne için yaptığı ilgilendirmiyo beni. Sadece yaptığı şeyi hep yapıyordu yeni bir durum yok ortada. Enies Lobbyde de dövüşler başlamadan önce Robin fbsi gösterilmişti, Arlong Parkta da Namininki.
Zamanlama kötü.Ortada anlatılması gereken merak edilen bir sürü olay varken Yamatoya şuan derinlik katmak için kullanması çok saçma.İstediği zaman derinlik katmadan olayları anlatmadan geçiştiriyor.Ryuma mezarına gidicem diye Zoroyu göstermedi bile en basitinden.Hani orda ne oldu neden gitmek istedi vs vs. Savaş kızışmış kınlar yere serilmiş virüs savaşçıları ele geçiriyor big mom marco gelmiş ada uçuyor ama sen Yamatoya derinlik katam Ace silüeti çizem dersen insanlar haklı olarak tepki gösterir.Ama ne yapak yine takip edip okuyacağız işte :hhh:
 

Üye silindi 1004

Zoro olmadiği icin gec geliyo bu resimler hep. ?
Yüzde yüz bu yüzden. Zoro için okuyor herkes bu seriyi. Yoksa kafasında hasır şapka olan birilerini izlemek istesek Howl's Moving Castle izleriz. Hem kızlar da Miyazaki sever. Luffy'i gösterince kim bu ezik diyor karşı cins. Zoro'yu gösterince "analar ne babalar doğruyor" diyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 86)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık