Adam kadınlara özel haki geliştirmiş. Daha organından haberi olmayan Luffy tabi farketmez .Biz bunu habire dillendirdik.Güçlü bir düşmanı sezmedi ama diğerlerinin sezemediğini sezdi.
Observation Haki ustası Sanji diye sesleneceğiz bundan sonra Sanji'ye.
Sanji güçlü adam sezdiği için gitmiyor. Jinbei de belki de güçlü birilerini sezmiştir diye gitmiştir diyor. Luffy de öyle ise benim gözlem hakim yeterince iyi değil demektir diyor. Yani ben güçlü adamı sezemedim demek anlamına geliyor. Biraz iyi okumak lazım.''I see.My observation haki is not good enough then'den onu mı çıkardın.Ayrıca dediğimle alakası yok dediğinin
Bu adam Punk Hazard'ta kilometrelerce uzakta olan Nami'nin canının yandığını hissedebilmişti.Adam kadınlara özel haki geliştirmiş. Daha organından haberi olmayan Luffy tabi farketmez .
Dostum , ben farkettiysen güçlü adam sezdi demedim.Diğerlerinin sezemediğini sezdi dedim.Biraz daha iyi okumak lazım dediğin gibi.Sanji güçlü adam sezdiği için gitmiyor. Jinbei de belki de güçlü birilerini sezmiştir diye gitmiştir diyor. Luffy de öyle ise benim gözlem hakim yeterince iyi değil demektir diyor. Yani ben güçlü adamı sezemedim demek anlamına geliyor. Biraz iyi okumak lazım.