Sence Kaido % kaçında?Adamlar tek yer denirken Kaido'yu kevgire çevirdiler o yüzden öyle dedim bizimkilere kaptanları hariç güvenim tam
Sence Kaido % kaçında?Adamlar tek yer denirken Kaido'yu kevgire çevirdiler o yüzden öyle dedim bizimkilere kaptanları hariç güvenim tam
Kaçmasın kolaylaştıracaktır muhtemelen.Dün tüm gün sanji mariaya vurmaz diyodum ama sanjinin örümcek fobisiyle vurma ihtimali var oda bilerek mariayı örümcek yapmış olablr
Korkuyla kaçarsa forumdan çekçeği var sanjininKaçmasın kolaylaştıracaktır muhtemelen.
Fobinin nesinden çeksin? Bİliyor olması gerek forumun orada kalmasının bir anlamı olmayacağının. Bu çok güçlü diyip kaçmadı ya.Korkuyla kaçarsa forumdan çekçeği var sanjinin
Bu adamların günlerce savaşabildiğini düşünürsek %98 diyebilir miyiz?Sence Kaido % kaçında?
Spoiler yorumunun ilk yarısında Zoro tekleyememiş diye sayfalarca laf yediyse Sanji hayli hayli yerFobinin nesinden çeksin? Bİliyor olması gerek forumun orada kalmasının bir anlamı olmayacağının. Bu çok güçlü diyip kaçmadı ya.
Abarttın. Who, Pica'ya kadar zorlanmadan 2'şer 3'er ata ata gider. Oda, Jora ve Machvise ikilisi karşısında şansı olmayan adamı Jinbei'ye rakip mi yapar ?Jora diyip abartmışım birazcık. Ama Jora Machvise ikilisi karşısında şansı yok.
Bence %95'i var en az.Bu adamların günlerce savaşabildiğini düşünürsek %98 diyebilir miyiz?