Karakterine aykırı ama ben dövsün isterim, karakteri açısından büyük bir gelişme olur bence. :/Maria ile savaşırsa bir kadını dövmüş olacak. Bir şekilde kaçması lazım, bunu bari yapmasın.
Karakterine aykırı ama ben dövsün isterim, karakteri açısından büyük bir gelişme olur bence. :/Maria ile savaşırsa bir kadını dövmüş olacak. Bir şekilde kaçması lazım, bunu bari yapmasın.
Senelerce yapmadığı şeyi bu arc yaparsa bence gelişme değil gerileme olur. İnsanın kişiliği birkaç haftada değişmemeli.Karakterine aykırı ama ben dövsün isterim, karakteri açısından büyük bir gelişme olur bence. :/
9 kın gibi patlarlarsa olan bizimkilere olurWho balonu da 9 kın gibi yakında patlar. Beklemedeyim.
vergo - pıca - dıamante üçlüsü anca alırYanına dellinger vergo bir de o kılıççı elemanı ver yine yenemezler.
Bizimkiler yeterli gelişmeyi gösteremez mi diyorsun yani .9 kın gibi patlarlarsa olan bizimkilere olur
Normal şartlar da gördüklerimizle franky kimin'le beraber olursa olsun yenmemesi gerekiyo sasaki'yi brook nami veya başkası beki yakuza patronlarından biri el atar ancak o zaman mantıklı olur.Nami ve usopp Ulti ve P1'a meydan okuduğunda da böyle hypelanmıştık ama jinbei vs who olacaksa, sasaki vs franky baya saçma olur. Belki brook da vs ye dahil olur da güç dengelerini bozmadan düzgünce vs okuruz.
Adamlar tek yer denirken Kaido'yu kevgire çevirdiler o yüzden öyle dedim bizimkilere kaptanları hariç güvenim tamBizimkiler yeterli gelişmeyi gösteremez mi diyorsun yani .
black maria = jack ? ? bunu düşünmüyorsun değil misanji nazik davransaydı şeyi umarım olmaz artık sıktı. black maria jack dengi bir şey çıksa süper olur
Kaido'ya güzel hasar verdiler ama kevgire de dönmedi şimdi kabul etmek lazım. Benim demek istediğim forumdaki abartı yorumlardı zaten.Adamlar tek yer denirken Kaido'yu kevgire çevirdiler o yüzden öyle dedim bizimkilere kaptanları hariç güvenim tam