O sidik yarışından dolayı.Spoiler yorumunun ilk yarısında Zoro tekleyememiş diye sayfalarca laf yediyse Sanji hayli hayli yer
Gerçi bu da sidik yarışından dolayı olacak yani haklısın. xd
O sidik yarışından dolayı.Spoiler yorumunun ilk yarısında Zoro tekleyememiş diye sayfalarca laf yediyse Sanji hayli hayli yer
E zaten Jinbe'nin de o ikiliye şansı yok ki. ?Abarttın. Who, Pica'ya kadar zorlanmadan 2'şer 3'er ata ata gider. Oda, Jora ve Machvise ikilisi karşısında şansı olmayan adamı Jinbei'ye rakip mi yapar ?
Sen git bi Snickers ye kendine gelE zaten Jinbe'nin de o ikiliye şansı yok ki. ?
Dur bakalım Zoro olayını bitirsin belki %100'ü derizSence Kaido % kaçında?
Ahaha Zoro Apoo'yu %kaçında iken %kaçına indirmiştir onu da bir de hele.Dur bakalım Zoro olayını bitirsin belki %100'ü deriz
Edit: Zoro yoksa rahat %50 falandır yani abartmayın
Queen vs Drake ve Sanji@Eric Cartman totem yapa yapa Who yu jinbe ye yedirdin Sırada kim var? Kalanlardan Sanji nin rakibi kim olur sence?
Zoro için Apo zaman kaybı bunu ben söylemiyorum tabi Mangada yazıyor ?Ahaha Zoro Apoo'yu %kaçında iken %kaçına indirmiştir onu da bir de hele.
Zoro söylüyor doğrudur.Zoro için Apo zaman kaybı bunu ben söylemiyorum tabi Mangada yazıyor ?
Bu arada şimdiye kadar hep Kaido tarafı çok kalabalık çok fazla güçlü adam var amiral gelmezse veya dışardan destek gelmezse tayfanın ve ittifakın işi çok zor diyorduk da şu an bizim tarafta baya adam üstünlüğü oluştu. BM tayfası ortalıkta yok. F6 lar da eşleşti sayılır. Karşı tarafta BM, Kaido, King, Queen kaldı. Bizim tarafta Kid, Law, Drake, Marco, Luffy, Zoro, Sanji, Yamato var. Brook Robin ve Choppa da var ama onlar herhalde F6 ları indirmeye yardım ederler. Bu kadar çok kişi varken 2vs 1 ler gelebilir gerçekten.Queen vs Drake ve Sanji
Who's Who ve Sanji için hala açık kapı bırakıyorum.
Ve belki Jack vs Sanji. Ama bunu hiç istemem çünkü ağzı burnu dağılmış birisi ne kadar dinlenirse dinlensin Sanji'ye rakip olmamalı. Güçlüdür ama Sanji tam gücünde biriyle dövüşmeli. Şimdi jack yüzde kaçındaydı diye birbirimizi yer dururuz.