Monet olayında olduğu gibi yancıya da rol vermek istemiş kral, büyütülecek bir şey değil.
Aynen. Reyis eti kesmiş, pişirmiş Drake'e de ağzına atması kalmış. Ee bi' zahmet Drake, gerisi sende. Nitekim Drake de öyle dedi. Buraları bana bırak kral dediMonet olayında olduğu gibi yancıya da rol vermek istemiş kral, büyütülecek bir şey değil.
- Abi bura bende Türke güven sen.Hadi abim yolun açık olsun...Aynen. Reyis eti kesmiş, pişirmiş Drake'e de ağzına atması kalmış. Ee bi' zahmet Drake, gerisi sende. Nitekim Drake de öyle dedi. Buraları bana bırak kral dedi
Ama Queen'i Drake avlıcak. Öyle bir his alıyorum.Aynen. Reyis eti kesmiş, pişirmiş Drake'e de ağzına atması kalmış. Ee bi' zahmet Drake, gerisi sende. Nitekim Drake de öyle dedi. Buraları bana bırak kral dedi
Sanji, Zoro Kaido dan tek yiyince ölmesin diye onu kurtaracak bir karakter... sjsjjssjEvet Jac’cığım inanıyorum. Böyle bir olasılık var bu inkar edilemez bence. Mesela biz Zoro için bunları düşünebiliyoruz çünkü Zoro öyle bir karakter... ama Şanji öyle mi?
Bence de yer Drake'i. Sanji-Drake+Queen olursa iyi olur.Ama Queen'i Drake avlıcak. Öyle bir his alıyorum.
Chopper'ı yakan adama sadece "düz kılıç sallaması " mı ?Aynı düz kılıç sallamasını Carrot da atlatmıştı. Demek ki, Zoro'nün rütbesi bayağı aşağıda. Ya da Marco'dan beklentiniz mi çok düşüktü, anlayamadım.
Bu sefer Jac Sanji fanı diye laf attım Sanji’ye... ssksskBagh gene sonu Sanji ile bitmiş hahahha Zoro Senpai!!
Sanji dövüşün ortasında düşmanların arasında düşmanlarına bakıp cennet de miyim diyecek kadar kafayı sıyırmış loser bir karakter skskskSanji, Zoro Kaido dan tek yiyince ölmesin diye onu kurtaracak bir karakter... sjsjjssj