El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı zannedermiş.Bir ara Sanji Luffy'i dövdü dövdü yıkamadı, Zoro kesse böyle olmazdı felan denilmişti. Gördük ki Zoro da kesse kesse yıkılmazmış Luffy. Luffy aşmış artık bu ligleri.
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı zannedermiş.Bir ara Sanji Luffy'i dövdü dövdü yıkamadı, Zoro kesse böyle olmazdı felan denilmişti. Gördük ki Zoro da kesse kesse yıkılmazmış Luffy. Luffy aşmış artık bu ligleri.
Alpa’cığım Apoo’nun saldırısına bayılan bu ligleri aşmış Luffy için yorumun nedir merak ediyorum?Bir ara Sanji Luffy'i dövdü dövdü yıkamadı, Zoro kesse böyle olmazdı felan denilmişti. Gördük ki Zoro da kesse kesse yıkılmazmış Luffy. Luffy aşmış artık bu ligleri.
Kalp kalbe karşıymış Red’ciğim ksjsjsksk
Anlık şokla o kadar olmuş demek ki.Chopper'ı yakan adama sadece "düz kılıç sallaması " mı ?
Adam süpernova ligini çok aşmış hiç yıkılmıyor, yıkıldığını bu arc hiç gördük mü ? Yok ben görmedim, ha bir kere geleceği gördü bir kere de gözleri kaydı o kadar yıkılma olmadıKalp kalbe karşıymış Red’ciğim ksjsjsksk
Tabii canım Luffy bu arc şov yaptı. Zoro eziği ne yaptı? Düşmanının hapishanesinde ayak işi yaptı, Düşmanına bize vurma ölürüz dye yalvardı, Düşmanından tek yedi, Düşmanından Zurna yiyip bayıldı kucaklarda taşındı... ezik Zoro ksksksksAdam süpernova ligini çok aşmış hiç yıkılmıyor, yıkıldığını bu arc hiç gördük mü ? Yok ben görmedim, ha bir kere geleceği gördü bir kere de gözleri kaydı o kadar yıkılma olmadı
Sen böyle tek tek Zoro'nun yaptıklarını sayınca dank etti birden galiba Zoro da çok aşmış, zannımca şu vakitten sonra o da yıkılmaz artıkTabii canım Luffy bu arc şov yaptı. Zoro eziği ne yaptı? Düşmanının hapishanesinde ayak işi yaptı, Düşmanına bize vurma ölürüz dye yalvardı, Düşmanından tek yedi, Düşmanından Zurna yiyip bayıldı kucaklarda taşındı... ezik Zoro ksksksks
Aynen öyle Red’ciğim... Şu an bambaşka bir lig de kendisi artık...Sen böyle tek tek Zoro'nun yaptıklarını sayınca dank etti birden galiba Zoro da çok aşmış, zannımca şu vakitten sonra o da yıkılmaz artık
Sanji için kadınlar düşman değildirSanji dövüşün ortasında düşmanların arasında düşmanlarına bakıp cennet de miyim diyecek kadar kafayı sıyırmış loser bir karakter sksksk