Yıkılmadım ayaktayım(yersen) .
Monkili D'li Luffy
Monkili D'li Luffy
Patlama saldırıları hafife almayın. Big Mom'ı bile bazuka ile öldürecektiler az daha. Zoro, Apo, Sanji bunlar Luffy için alt ligden adamlar. Karşılaştırmayın.
Ama yukardaki resimde altta duran Luffy gibi gözüküyor.Patlama saldırıları hafife almayın. Big Mom'ı bile bazuka ile öldürecektiler az daha. Zoro, Apo, Sanji bunlar Luffy için alt ligden adamlar. Karşılaştırmayın.
Bigmom o bazokalarla ölür diyorsun yani ? Şuan o bazokaları yerse ölür mü mesela ? Oradaki olay Bigmom çerçeveye zarar geldiğinde yere çöktüğünde bile dizleri kanayan biri deniyor o haline bazoka atıyorlar. Eğip bükmeye gerek yok durumu olduğu gibi anlat lütfen.Patlama saldırıları hafife almayın. Big Mom'ı bile bazuka ile öldürecektiler az daha. Zoro, Apo, Sanji bunlar Luffy için alt ligden adamlar. Karşılaştırmayın.
Hatırlamadım hangi patlama saldırısı bu ?Zoro Punkhazard'ta basit bir patlama saldırısına bayılmıştı hatırlatırım.
Wb nasıl ayakta ölecek kadar özelse Luffy de özel.
Tamam Luffy de bayıldı işte. İkisi de aynı yolun yolcusuZoro Punkhazard'ta basit bir patlama saldırısına bayılmıştı hatırlatırım.
Kiminkinin ne sapı var, ne sapların ne balyozları var, ellerin nesi var Zoro'nun nesi var görücez reyisBen Zoro'ya üzülüyorum. Malum, el şeyini görmeyen kendininkini balyoz sapı zannedermiş. Kaido kafasına vura vura manyak edecek yeşili.
Yeti kardesler bayıltıyor.Bigmom o bazokalarla ölür diyorsun yani ? Şuan o bazokaları yerse ölür mü mesela ? Oradaki olay Bigmom çerçeveye zarar geldiğinde yere çöktüğünde bile dizleri kanayan biri deniyor o haline bazoka atıyorlar. Eğip bükmeye gerek yok durumu olduğu gibi anlat lütfen.
Patlama saldırılarının şimdiye kadar etkisini de pek fazla görmedik aklıma gelen yok.
Hatırlamadım hangi patlama saldırısı bu ?