Orda kim olsa Marco'ya tek atardı fandaş. Reyize yakışmadı.Aynı düz kılıç sallamasını Carrot da atlatmıştı. Demek ki, Zoro'nün rütbesi bayağı aşağıda. Ya da Marco'dan beklentiniz mi çok düşüktü, anlayamadım.
Orda kim olsa Marco'ya tek atardı fandaş. Reyize yakışmadı.Aynı düz kılıç sallamasını Carrot da atlatmıştı. Demek ki, Zoro'nün rütbesi bayağı aşağıda. Ya da Marco'dan beklentiniz mi çok düşüktü, anlayamadım.
Yeter Red yeter. Oda vuruyor bir yandan sen vuruyorsun bir yandan. Tokat manyaaa ettinReis düşünsene sen yıllarca Zoro'ya tek mi atar g4'le diye laf çevir sonra Kaio'ya beraber gitsinler, ağızlardaki yanık acısını buradan koklayabiliyorum
Orada Marconun dodglemasi normal. Burada asıl mesele Zoro yine 2v1 dalmış. Minik Sengoku oluyor yavaştanAynı düz kılıç sallamasını Carrot da atlatmıştı. Demek ki, Zoro'nün rütbesi bayağı aşağıda. Ya da Marco'dan beklentiniz mi çok düşüktü, anlayamadım.
Allah razı olsun tadında hakaret etmişsin bir de minik Garp demek vardıOrada Marconun dodglemasi normal. Burada asıl mesele Zoro yine 2v1 dalmış. Minik Sengoku oluyor yavaştan
haha,yontoryuHani resim?
Baktı olmuyor yine en iyi bildiği işi yapar. Ulan Oda ne adamsın Neyse Luffy'nin tek yediği sonra mapusta yeni bir tip haki öğrendiği, Sanji'nin baba yadigarı suit aldığı arcta Zoro çok ezilmesin diye süper güçlü kılıç yarattılar yoktan belki aynı olmazCanı sıkılmasa da atar. Reyiz öyle de kıyak bir adamdır
Aynen bence de Luffy'i Kuma'ya vermeliydi. Değmezdi reyiz orda yanlış yaptı.Baktı olmuyor yine en iyi bildiği işi yapar. Ulan Oda ne adamsın Neyse Luffy'nin tek yediği sonra mapusta yeni bir tip haki öğrendiği, Sanji'nin baba yadigarı suit aldığı arcta Zoro çok ezilmesin diye süper güçlü kılıç yarattılar yoktan belki aynı olmaz
Aynen bence de Luffy'i Kuma'ya vermeliydi. Değmezdi reyiz orda yanlış yaptı.
O Brook'un ayıbı.Orada Marconun dodglemasi normal. Burada asıl mesele Zoro yine 2v1 dalmış. Minik Sengoku oluyor yavaştan
Burda da Luffy reyiz yanlış yapmış. Olur öyle.