Var aslında. xdApoo tek başına Drake ve Zoro ile savaşıyor. Dof'un bir tane tek başına savaştığı sahne bul.
Var aslında. xdApoo tek başına Drake ve Zoro ile savaşıyor. Dof'un bir tane tek başına savaştığı sahne bul.
Luffy'nin yeni öğrendiği haki türüne ileri silahlanma hakisi diyoruz ya,aslında o silahlanma hakisinin bir türü değil mi ?Kara kılıç yapacağı kesin zaten. Önemli olan; kara kılıcın, silahlanma hakisinin hangi ustalık seviyesini gerektirdiği. Onu da Wano bitmeden öğreniriz diye umuyorum. Belki savaş sonrası.
Merak ettim. Luffy'e karşı Luffy'nin yanında başkası varken Dof'un yanında birinin olmadığı sahneleri kastediyorum. Bulabilen varsa atsın.Var aslında. xd
Ondan yok. Fakat savaşçıların Dof'u tuttuğu kısım var. Müdahil olan isimler var yani. Zoro'da ise Drake dahil olsa bile sonuçta bu Zoro'nun tek attığını değiştirmez. Yardım almıştır o işin başka bir kısmı. Ki bir zahmet Drake dahil olsun değil mi? Binlerce kişinin yaşamı söz konusu.Merak ettim. Luffy'e karşı Luffy'nin yanında başkası varken Dof'un yanında birinin olmadığı sahneyi kastediyorum.
Müdahil olan isimler her iki taraf adına da vardı. Eski konuları açmayın yine. Apoo bir koluyla Zoro bir koluyla Drake nötrlüyor. Büyük iş yaptı orada.Ondan yok. Fakat savaşçıların Dof'u tuttuğu kısım var. Müdahil olan isimler var yani. Zoro'da ise Drake dahil olsa bile sonuçta bu Zoro'nun tek attığını değiştirmez. Yardım almıştır o işin başka bir kısmı. Ki bir zahmet Drake dahil olsun değil mi? Binlerce kişinin yaşamı söz konusu.
23 senelik mangada Apoo'nun yaptıklarını yapan çıkmadı.Müdahil olan isimler her iki taraf adına da vardı. Eski konuları açmayın yine. Apoo bir koluyla Zoro bir koluyla Drake nötrlüyor. Büyük iş yaptı orada.
sanji ile ne alıp veremediğniz var yahu ?Luffy
Kid
Zoro/Law/X Drake
Gerisi
Ben şimdilik sıralamayı böyle görüyorum. Urouge ve Bonney pek işlenmedi sonra değiştirebiliriz.
Sanji ne ara süpernova oldusanji ile ne alıp veremediğniz var yahu ?
süpernova olmasada tayfanın en güçlü üçüncü kişisiSanji ne ara süpernova oldu