Tekrar yazıyorum. Ben süpernova sıralaması yaptım.süpernova olmasada tayfanın en güçlü üçüncü kişisi
Tekrar yazıyorum. Ben süpernova sıralaması yaptım.süpernova olmasada tayfanın en güçlü üçüncü kişisi
Ben Luffy-Kid-Law-Zoro olarak görüyordum. Ancak şu an Kid'in meyvesinden dolayı ciddi şüphelerim var. Law'ın gerisinde kalmış olabilir ya da kalacaktır.Luffy
Kid
Zoro/Law/X Drake
Gerisi
Ben şimdilik sıralamayı böyle görüyorum. Urouge ve Bonney pek işlenmedi sonra değiştirebiliriz.
Luffy'nin yaptığı silahlanmanın bir türü ama tabii ki ileri silahlanma demek de yanlış değil. Çünkü standart silahlanmayı zaten kullanıyorlardı ve haki kullanan hemen herkes de o şekilde kullanıyor. Luffy, bunun üstüne bir eğitim daha aldı ve haki seviyesini daha ileri bir noktaya taşıdı. Bu yüzden, ''ileri seviye silahlanma hakisi,'' demek doğru oluyor bence.Luffy'nin yeni öğrendiği haki türüne ileri silahlanma hakisi diyoruz ya,aslında o silahlanma hakisinin bir türü değil mi ?
Zoro'da silahlanma hakisinde ileri seviyede olacak kılıcını karartacak.
Belki içten patlamalı haki kullanmayacak bile.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun peki ?
Kid neden ikinci ?Luffy
Kid
Zoro/Law/X Drake
Gerisi
Ben şimdilik sıralamayı böyle görüyorum. Urouge ve Bonney pek işlenmedi sonra değiştirebiliriz.
özür dilerim görmedimTekrar yazıyorum. Ben süpernova sıralaması yaptım.
Luffy'nin rakibi olarak görüyorum yoksa çok bir şey gördüğümüzden değil.Kid neden ikinci ?
Zorocular biraz daha beklesin. Hele renklisini görsem direkt kullanırım.Önce Zorocular kardeşim. Sıra gelirse kullanırsın. Yıllardır Zoro Gençlik Kolları'nda emek sarf ediyoruz. Torpilimiz olmasın mı?
4.süpernova olmasada tayfanın en güçlü üçüncü kişisi
Kid Hawkins, apoo ittifaklar. İttifakta bir de killer var. Zoro killeri tekledi, apooyu tekledi, hawkinsin 3 canını ve güçlü kuklasını aldı. Dövüş devam etse ortada Hawkins kalmayacak. Adam tek başına kidin ittifakının içinden geçti. Hala gelmişler kid > Zoro diyorlar. Lan apoo ve kid sabondiden beri kapışan birbirine rakip çizilen kişiler. Zoro gitti apooya tek attı. Kidin kalibresi anca zorodan tek yemektir. Tıpkı apoo ve killer gibi.