Luffy kid ve law disinda zoroyu alabilen olmaz diye dusunuyorum.Sırf kaptan olduğu için novaları Zoro'dan güçlü gören tayfa nerde yaa ?
Law aslinda cok guclu, broken bir meyveye sahip normalde luffyden bile guclu olmasi lazim ama degil.
Luffy kid ve law disinda zoroyu alabilen olmaz diye dusunuyorum.Sırf kaptan olduğu için novaları Zoro'dan güçlü gören tayfa nerde yaa ?
Power gelicektir ancak Luffy gibi haki diyorsan sag ve sol yönün neresi oldugunu bilme olasiligi kadardirZoro'da ileri seviye silahlanma hakisinin zaten olma olasılığı ne kadardır acaba ?
Arkadaş cevabını vermiş oldu @Charlotte Katakuri Yokmuş.Var zaten. Moneti keserken kullandı.
Yarın resimler gelir cuma da bölüm cıkar.Bu bölüm ne zaman gelecekti sabırsızlanıyorum
Güzel güzelYarın resimler gelir cuma da bölüm cıkar.
Trolüne veya kıllığına atılan yorumlar haricinde çoğu insan böyle düşünüyor ve bunu dile getiriyor zaten forumda.Luffy kid ve law disinda zoroyu alabilen olmaz diye dusunuyorum.
Önce Zorocular kardeşim. Sıra gelirse kullanırsın. Yıllardır Zoro Gençlik Kolları'nda emek sarf ediyoruz. Torpilimiz olmasın mı?Zoro çizilen resimde çok karizmatik çıkmış, avatarı benim eğer mangada da böyleyse.