Bu potansiyelin farkına varırsa Rumlar, Yunanistan baya gerilecek zatenÜlkedeki doğalgaz ihtiyacını Zoro fanları karşılayacakmış diye duydum şu bölümden sonra, Yunanistan'la gerginliğe gerek kalmadı
Bu potansiyelin farkına varırsa Rumlar, Yunanistan baya gerilecek zatenÜlkedeki doğalgaz ihtiyacını Zoro fanları karşılayacakmış diye duydum şu bölümden sonra, Yunanistan'la gerginliğe gerek kalmadı
O samuray san deyip arkasına saklanırken kyaa falan demişti galiba.Ben koymadım ya. O çığlık atmış mıydı? eklemek gerek.
Tek kolu gittiğinden beri çekici gelmiyor...O samuray san deyip arkasına saklanırken kyaa falan demişti galiba.
İyi süzmüş işte.Zırhını gördüyse oradan tanımıştır.
Fazlalığı nakil eder ya Law. Pis fanteziler adamı zaten hoşuna bile gidebilir...Tek kolu gittiğinden beri çekici gelmiyor...
Olay bir şey yapmak iş becerebilmek değil mi? Zoro kaç bölümdür apooya drakele beraber saldırırken yamato ulti ve sasakiyle uğraşıyodu... fark ortada... ki zoro serinin vaz geçilmez 3 elemanından biri...Allah aşkına Yamato ne yaptın? Domates kafalı ufak bir Derebeyciden fazlası değil. Momo için yaptıklarının hiçbir değeri yok. Reis Chopper'ı kurtarmış.
Estetik ve sanat aşkı olan her erkek saatlerce keser Kiku'yu.. Zoro estetik terbiyesi almış birisi.İyi süzmüş işte.