Buraya Kiku koymaman ağır terbiyesizlikReis kestiği zaman sadece kadın bireyler çığlık atıyor.
Buraya Kiku koymaman ağır terbiyesizlikReis kestiği zaman sadece kadın bireyler çığlık atıyor.
Allah aşkına Yamato ne yaptın? Domates kafalı ufak bir Derebeyciden fazlası değil. Momo için yaptıklarının hiçbir değeri yok. Reis Chopper'ı kurtarmış.YUBA YİNE ÇOK KOMİKSİN AHAHAHAHHA
Aşçılık yapsın gölge etmesin daha fazla. Black Maria'yla ne rezillikler yaşayacak acaba...Yalnız Yamato da katılırsa sanji fanları bu durumu kaldıramaz, adam tayfadaki 5. güç olacak. Aşçılığa yönelir tamamen artıkın.
Şuan bir kibrit çaksam yanımda Marsa bile giderim ne anadolusu ne dağı xDArdından da kimin hangisinin tayfasında olduğu hatırlarsan kılıç kokusundan bol oksijenli anadolu dağlarına varabilirsin
Zoro fanları net pusudaymış onu öğrendim.Reis kestiği zaman sadece kadın bireyler çığlık atıyor.
Ülkedeki doğalgaz ihtiyacını Zoro fanları karşılayacakmış diye duydum şu bölümden sonra, Yunanistan'la gerginliğe gerek kalmadıŞuan bir kibrit çaksam yanımda Marsa bile giderim ne anadolusu ne dağı xD
Ben koymadım ya. O çığlık atmış mıydı? eklemek gerek.Buraya Kiku koymaman ağır terbiyesizlik
İyi günler için saklıyordum. xdBunu bekletiyor muydun cuk olmuş sdjfghsdhfds
Zoro Kaido'yu kesince Sanji eline paspas alsın en iyisi.Reis kestiği zaman sadece kadın bireyler çığlık atıyor.
Yıllardır bekleyiş var zaten. Adam'ın drakele apoo indirmesine bu kadar hype olunduysa, kaido'yu keserse forum çöker herhalde.Zoro fanları net pusudaymış onu öğrendim.