Kardeşini kurtarmak için ölmese miydi onu mu diyorsun yani xD''Bu çağın adı Beyazsakal!''
Miss gibi magma koktu.
Kardeşini kurtarmak için ölmese miydi onu mu diyorsun yani xD''Bu çağın adı Beyazsakal!''
Miss gibi magma koktu.
Senin kaybettiğini kabul etmiş ama kaybetmemiş "yenimedim ayaktayım. Zoro ile başbaşayım." halini severek izliyoruzAga ben napayım burada Zoro fanları için iyi bir bölümdü yapacak birşey yok buna. Ha dövdüğü adam Apoo ve 2 ye birken daldı ama neyse, sonuçta fazla bişey çıkmaz bence bundan. Zoronun dili en güçlü organı olmuş zaman atlamasından sonra gibi geliyor bana, ama fanlarıda böyle politikacı ayağına kendine bağlıyor.
O kısımdan bahsetmiyorum babalığı laf attırmam deyip Sakazuki'ye kol vermesinden bahsediyorum.Kardeşini kurtarmak için ölmese miydi onu mu diyorsun yani xD
Gifters slayer Zoro'ya hasta oldum gerçekten. Geliyor ama fena damga vuracak reis.Sen de Zorocu olduğuna göre?
"Ettiğin lafları geri al ulan!!!"O kısımdan bahsetmiyorum babalığı laf attırmam deyip Sakazuki'ye kol vermesinden bahsediyorum.
Ne etsin güveneceği adam yok iki Yonkou'yu bir mi yensin?Toplaşın laf ebeliği nasıl olur direk mangadan göstericem
Zoro'yu laf ebeliğiyle suçlayan Hasan'ın fanı olduğu karakter
Bir bölüm sonra
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz xD
Toplaşın laf ebeliği nasıl olur direk mangadan göstericem
Zoro'yu laf ebeliğiyle suçlayan Hasan'ın fanı olduğu karakter
Bir bölüm sonra
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz xD
Gizli İçerik: Luffy
Kol vermediO kısımdan bahsetmiyorum babalığı laf attırmam deyip Sakazuki'ye kol vermesinden bahsediyorum.
Bu bölümden itibaren seni daha aktif olmaya davet ediyorum. Seri bitmeden önce biraz Zoro öv.Gifters slayer Zoro'ya hasta oldum gerçekten. Geliyor ama fena damga vuracak reis.