Kimse çıkmasın kalsın ordaSanji kadınlara vuramıyor bunu napcaz reis ? İllaki 3. kisi çıkacak kimden olacak bilmiyorum.
Kimse çıkmasın kalsın ordaSanji kadınlara vuramıyor bunu napcaz reis ? İllaki 3. kisi çıkacak kimden olacak bilmiyorum.
Sanji bir daha kadınlara bakmayacağım diye söz verse tutabilir mi reis?Nerde seviliyo herkez kötülüyo adamı.
Uymuyordu. Law bu yüzden tutmadı mı yakasından. xdKinemon plan yapmış adam da ona uyuyordu hatta o ilk görüldüğü yerde senin teknik yaptı kendini zorladı terledi muhabbeti çevirdiğin zaman adam üzgünüm Kinemon diyordu. Zoro böyle de düşüncelidir.
Laf ebeliği buraya kadarmış demek ki Bir daha Zoro'yu suçlayacaksan bir dön Tanrının lütfüne bak xDAynen mesela boyna samar yedi mi de ayyy boynum diyor hatta ekliyor az daha kırılıyordu diye. Ahahaha
Bu Ace de Teach'ten hep şaplak yemiş. İlkinde sırta yemiş orada da böbreğini kusuyorduymus az daha. Gözleri yerinden fırlamış.
Luffy ve Kaido karşı karşıya gelmeden aktif olmaya niyetim yok bro.Bu bölümden itibaren seni daha aktif olmaya davet ediyorum. Seri bitmeden önce biraz Zoro öv.
Bilmem motivasyonuna bağlı, Zeff seni evlatlıktan reddedecem dese belki bakmaz ama hayallerinde daha kötü şeyler düşünebilir.Sanji bir daha kadınlara bakmayacağım diye söz verse tutabilir mi reis?
Teach bir şamar ile Ace'in boynunu kırıyordu niye geçiştiriyon?Laf ebeliği buraya kadarmış demek ki Bir daha Zoro'yu suçlayacaksan bir dön Tanrının lütfüne bak xD
O zaman bu kadar popi değildi Mihowk İyi bir çıkarımdıDüşük söylemiş.
Patlar bence bi noktada tutamaz hasta olur bitkin düşer.Bilmem motivasyonuna bağlı, Zeff seni evlatlıktan reddedecem dese belki bakmaz ama hayallerinde daha kötü şeyler düşünebilir.
Bunun laf ebeliği ile ne alakası var, Apo tek vuruşta seninkini Ko etti ne anlatıyorsun sen ya xDTeach bir şamar ile Ace'in boynunu kırıyordu niye geçiştiriyon?