Gördüm şov yapmış yeşil. Zorocu gardaşlarımın gözü aydın.Zoro kral ve haşmeti
Hoşgeldin reyiz
Gördüm şov yapmış yeşil. Zorocu gardaşlarımın gözü aydın.Zoro kral ve haşmeti
Hoşgeldin reyiz
Black Maria, Sanji’ye gönlünü kaptırırsa Kaido’nun net kuşu ötmüyor. Koskoca adayı oraya buraya taşırsa olacağı bu.Sanji hem Maria'nın gönlünü çalıp hem de Queen'i yere çalıcak.Fanlar sıkı dursun.
Ace'de hiçbir sözünü tutmadı ama herkes çok seviyor. Söz tutmayan her zaman çok sevilir.Zoro önce eski vaatlerini yerine getirsin herif hiç bir sözünü tutmuyor, ben şaşıyorum bu Zoro fanlarına.
Sen de Zorocu olduğuna göre?Gördüm şov yapmış yeşil. Zorocu gardaşlarımın gözü aydın.
Hayır tabii ki. O işin ayrıntısı. Asıl iş vurdum mu indirmek. O konuya değinmiyorsun. Ama cımbızla kelime ayıklıyorsun fandaş. Yakışmıyor sana.Kid 1 ton demir, zoro tek kılıç kullanıyor diye zoro>kid mi? :/
Kadınlar da BB sevmez mi zaten...Ace'de hiçbir sözünü tutmadı ama herkes çok seviyor. Söz tutmayan her zaman çok sevilir.
Toplaşın laf ebeliği nasıl olur direk mangadan göstericemZoro ve laf ebeligi?
Her nova için 300 alsa 900.3 nova tokatladi ama odulleri dusuk tas catlasa 500 u zor gorur. Queeni samarlasin o zaman 1 milyari gecer. Luffy bile 800m 1b samarladi begeyi altina aldi yonko koltugunu salladi kaleyi yikti inanilmaz planliydi dediler. 1,5b yaptilar.
''Bu çağın adı Beyazsakal!''Toplaşın laf ebeliği nasıl olur direk mangadan göstericem
Zoro'yu laf ebeliğiyle suçlayan Hasan'ın fanı olduğu karakter
Bir bölüm sonra
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz xD