Zoro'nun serinin en değerli karakteri olduğu ve Sanji'nin abazalığının artık sinir bozmaya başladığı. Kadio'nun tanrısal güçlere sahip olması. Zoro'nun muazzam vücudu. Kid'in düşük zekalı olduğu.Oha ne konuşulmuş lan bu kadar?
Zoro ve laf ebeligi?Zoro'nun serinin en değerli karakteri olduğu ve Sanji'nin abazalığının artık sinir bozmaya başladığı. Kadio'nun tanrısal güçlere sahip olması. Zoro'nun muazzam vücudu. Kid'in düşük zekalı olduğu.
Bunları konuştuk.
Oku işte len işin neOha ne konuşulmuş lan bu kadar?
Sen nerdesin yaaaaOha ne konuşulmuş lan bu kadar?
Zoro kral ve haşmetiOha ne konuşulmuş lan bu kadar?
Kid'i sevsem de bu gömüşlerine niye bu kadar gülüyorum acaba ya sdfhsdsdgfZoro'nun serinin en değerli karakteri olduğu ve Sanji'nin abazalığının artık sinir bozmaya başladığı. Kadio'nun tanrısal güçlere sahip olması. Zoro'nun muazzam vücudu. Kid'in düşük zekalı olduğu.
Bunları konuştuk.
Doğruluk payı var çünkü. Olmayan bir şeyle gömmüyorum adamı. Metal görünce çocuk gibi seviniyor onlarla Kaido'yu yenebileceğine inanıyor falan.Kid'i sevsem de bu gömüşlerine niye bu kadar gülüyorum acaba ya sdfhsdsdgf
Söz konusu zoro olunca 230 sayfa az geliyor zoro’nun kaidoyu yardığı zaman spoiler mesajlarını hiç düşünemiyorum, büyük bir ihtimal rekor kırabilir kıçı kırık Apo’ya tek atınca böyle ise gerisini siz düşününSen nerdesin yaaaa