Luffy Sağ kol seviyesini aştı bence tekrardan aynı sevide kalmaz diğerleri olabilir pek tabii.Luffy 1/2
Zoro yc2
Sanji yc3 bekliyorum ft okumalı mıyım?
Luffy Sağ kol seviyesini aştı bence tekrardan aynı sevide kalmaz diğerleri olabilir pek tabii.Luffy 1/2
Zoro yc2
Sanji yc3 bekliyorum ft okumalı mıyım?
Şöyle vardı... “Dur beni öldüreceksin” diye laf söylüyordu... sonra Vinsmoke Çocuğu olsrak suit korudu bunu işte... burada demek istediğim istesek çok güzel gömerdik. Ama hakkını verdik işte... Momo’yu kurtararak güzel iş yaptı çünkü... O yüzden zaten hatta gömülebilirdi de dedim...Nasıl yani o bölüm Sanjiyi gömmelik ne vardı ki hacı? Sanji'ye çizik atatlmamış King varken birde gömeydiniz.
Sence 2 sağ kol 1 yonkou eder mi?Luffy Sağ kol seviyesini aştı bence tekrardan aynı sevide kalmaz diğerleri olabilir pek tabii.
Reis bende istersem bu bölümde Zoro'yu gomerim elimde argüman da var yani çok zor değil Eğer bunlarla gömülecekse.Şöyle vardı... “Dur beni öldüreceksin” diye laf söylüyordu... sonra Vinsmoke Çocuğu olsrak suit korudu bunu işte... burada demek istediğim istesek çok güzel gömerdik. Ama hakkını verdik işte... Momo’yu kurtararak güzel iş yaptı çünkü... O yüzden zaten hatta gömülebilirdi de dedim...
Ama Law da herkese yapamıyor ya işte reyiz... Çünkü herkese yapabilirse saçma olur...Ne fazlası abi millet meyve ile neler yapıyor görmüyor musun? Almış bir tane Ope Ope ne olduğu belli değil kesiyor dikiyor kalp çıkarıyor değiştiriyor falan.
Ooo Elra’cığım seviliyorsun sjsjsjjsZoro Senpaii!! @Mr.Bushido
Şu bölümde Zoro'yu gömecek insanın ağzı yüzü yamulur.Reis bende istersem bu bölümde Zoro'yu gomerim elimde argüman da var yani çok zor değil
Doflamingo'yu ışınlayamıyor mu?Ama Law da herkese yapamıyor ya işte reyiz... Çünkü herkese yapabilirse saçma olur...
Ooo Elra’cığım seviliyorsun sjsjsjjs