Vücuttaki demir bir şey değil ki. Bizim öyle isteklerimiz yok. Dediğim gibi meyvenin getirisi olan basic şeyleri yapsa yeter zaten.@Montana Düşünsene vücuttaki demire müdahale ettiğini ?
Vücuttaki demir bir şey değil ki. Bizim öyle isteklerimiz yok. Dediğim gibi meyvenin getirisi olan basic şeyleri yapsa yeter zaten.@Montana Düşünsene vücuttaki demire müdahale ettiğini ?
Gömmeyenleri mi yazcaksın listeye?evet yeterince gömülmedi cidden ben de şaşırdım, lütfen link atabilir misiniz? gidip kf hayin listemi oluşturucam
Haahaha yav bende tam olarak bundan bahsediyorun işte yapmadık... ama sen bugün güzel övdün hakkını vereyim...Reis bende istersem bu bölümde Zoro'yu gomerim elimde argüman da var yani çok zor değil
Zoro'dan kaynaklı değil fanlarının elimize verdiği kozlardan dolayıŞu bölümde Zoro'yu gömecek insanın ağzı yüzü yamulur.
Işınlıyor mu hatırlamıyorum ama en azından bedenini değiştiremiyor... yani görmedik öyle bir şey... dediğim gibi bazı şeyler çok absürt olur...Doflamingo'yu ışınlayamıyor mu?
Luffy'nin yanına hangi sağ kolu koyarsan koy bir Yonkou alırlar ama Luffy dışında 2 tane sağ kolun aynı anda bir yonkou alması bana inandırıcı gelmiyor.Sence 2 sağ kol 1 yonkou eder mi?
Zoro, bu bölüm Queen'i durdurup daha sonra beni öldüreceksin yapma karnımı delme falan deseydievet yeterince gömülmedi cidden ben de şaşırdım, lütfen link atabilir misiniz? gidip kf hayin listemi oluşturucam
Kendiyle Doffu değiştirip Red Hawk yedirmişti.Işınlıyor mu hatırlamıyorum ama en azından bedenini değiştiremiyor... yani görmedik öyle bir şey... dediğim gibi bazı şeyler çok absürt olur...
Işınlıyor, denizin ortasına da atabilir yani istese. Işınlayabiliyorsa keser de. Kesse ne olacak ama Dof geri birleştirir zaten.Işınlıyor mu hatırlamıyorum ama en azından bedenini değiştiremiyor... yani görmedik öyle bir şey... dediğim gibi bazı şeyler çok absürt olur...