Düğün şenlik zamanı??Dikkat et Yamato yakında. Ejderhanın bulut yapmasından da bahsediyor, o kucaklamasın.
Düğün şenlik zamanı??Dikkat et Yamato yakında. Ejderhanın bulut yapmasından da bahsediyor, o kucaklamasın.
İbretlik yorumlar atılmış konuda:d mesai sonrası şuraya bakayım iyicekasdfşlkasjdfHmmm bardağın başka bir tarafı diyorsun yani
Ben zaten Oda'ya sövüyorum. Mantıklı olanı yapacak cesareti olmadığı için. Yoksa Kid yapar yapmaz banane. İki çiziktirik sonuçta.Çok zor reyiz... Oda öyle bir şey eklemez...
O zaman Kidd vs Mihawk desem. Bana ufak bir senaryo yazar mısın?Şimdi sen kılıcı tutmak için mi uğraşacaksın dövüşmek için mi? Benim demek istediğim olayı anlamadın sen. Üzerine gelen bir kılıç darbesini bile rahatlıkla savuşturabilmesi lazım Kid'in. İşin özü ve mantıklı olanı bu. Karşıdaki ne kadar güçlü olursa olsun, elindeki silahı zapt etmek ile uğraşırken güçten düşecek.
Mihawk geri çekilir dövüş biter.O zaman Kidd vs Mihawk desem. Bana ufak bir senaryo yazar mısın?
Yanlis hatirlamisim onden kesmis. Zoro zaten bu bolum yapmasi gerekeni yapti,antidote'u aldi. Herkes yapmiyor belki ama zoro fanlari tarafindan yapilan algi operasyonuna tepki gosteriyorum ben. Zoro bir nova daha indirdi, teq attiig laflari donuyor da, adam bildigin vsdeki adami tekledi. Zaten bu haldeki apoyu tekliyemiyorsa, gitsin kumda oynasin.Çok şey fark etmiyorsa neden arkadan diyorsun merak ettim şimdi ?
Zoro adama saldırmış adam defansını almış elindeki silahı ve kendisini kesmiş, 2v1 diyebilirsin ama Zoro'yu övme sebebimiz o kesik değil aksine tüm bölüm boyunca gösterdiği güç, oradakilerden farklı olduğunu hissettirmesi.
Ölmedi ya tabi kalkacak. Oda'nın önem verdiği novaları küçük görmemek lazım.Apo ayağa kalkar değil mi? @Eustass Captain Kidd @Ölüm Cerrahı
Benim elimde olsa Mihawk yenilirdi, umrumda da olmazdı En Güçlü Kılıç ustası falan olması. Adamın yeteneği manyetizma fan servis yapamam.O zaman Kidd vs Mihawk desem. Bana ufak bir senaryo yazar mısın?