Dikkat et Yamato yakında. Ejderhanın bulut yapmasından da bahsediyor, o kucaklamasın.MARCO ZOROYU KUCAKLAYACAK SŞDMDĞMDİSÇSÜS
Dikkat et Yamato yakında. Ejderhanın bulut yapmasından da bahsediyor, o kucaklamasın.MARCO ZOROYU KUCAKLAYACAK SŞDMDĞMDİSÇSÜS
Marco'yu boğazlayan BM'yi top gibi yuvarlıyor, daha napsınUlan marco robin'in neresi main force.
Zoro her daim sevdiklerini sevindirip sevmeyenlerini üzer zaten reyis, haklısın.Zoro'ya bu bölüm laf atanlara cevap vermeyin bence. Herkes sevinecek diye bir şey yok sonuçta. Üzülenler de olabilir.
Hmmm bardağın başka bir tarafı diyorsun yaniKaido rakibin dikkati başka tarafta iken patlatır..... Hüüü nomıssız peşto Kaido. Adam değilsin lan!!1!!1
Yeşil rakibin dikkati başka tarafta iken patlatır...... Ehüehüehüehü teq mhhhhhhhhhhh
Şimdi sen kılıcı tutmak için mi uğraşacaksın dövüşmek için mi? Benim demek istediğim olayı anlamadın sen. Üzerine gelen bir kılıç darbesini bile rahatlıkla savuşturabilmesi lazım Kid'in. İşin özü ve mantıklı olanı bu. Karşıdaki ne kadar güçlü olursa olsun, elindeki silahı zapt etmek ile uğraşırken güçten düşecek.Haki meyveye zıt güç değil mi? Özü değişmiyor ama engelliyor.
Gücenme yok. Tamam iyi diyorsun, hakılısın ama bu güç Manyetizma değil mi? Ben metalimi senin uyguladığın manyetik güçten daha kuvvetli çekiyorsam, yinede alabilir misin? Ha, tabi ki çekme kuvvetini ayarlayabiliyorsundur ama bir üst sınırı vardır ve tabi ki güçlendikçe bu üst sınır yükseliyordur. Böylesi mantıklı geliyor. Diğer türlü Kaido'nun sopasınıda çeker, BM'nin Napoleonu'da çeker. Anlamsız güçlü oluyor.
bu dediğin şey gibi :S logia var amiraller dokunulmazdır :d sadece şok dalgaları onları etkiler. fakat gördük ki haki diye bişi varmış gerçek bedene ulaşıyormuş.Haki meyveye zıt güç değil mi? Özü değişmiyor ama engelliyor.
Gücenme yok. Tamam iyi diyorsun, hakılısın ama bu güç Manyetizma değil mi? Ben metalimi senin uyguladığın manyetik güçten daha kuvvetli çekiyorsam, yinede alabilir misin? Ha, tabi ki çekme kuvvetini ayarlayabiliyorsundur ama bir üst sınırı vardır ve tabi ki güçlendikçe bu üst sınır yükseliyordur. Böylesi mantıklı geliyor. Diğer türlü Kaido'nun sopasınıda çeker, BM'nin Napoleonu'da çeker. Anlamsız güçlü oluyor.
Anlatamazsınnnn.Çok şey fark etmiyorsa neden arkadan diyorsun merak ettim şimdi ?
Zoro adama saldırmış adam defansını almış elindeki silahı ve kendisini kesmiş, 2v1 diyebilirsin ama Zoro'yu övme sebebimiz o kesik değil aksine tüm bölüm boyunca gösterdiği güç, oradakilerden farklı olduğunu hissettirmesi.
Kalkacak zaten.Apo ayağa kalkar değil mi? @Eustass Captain Kidd @Ölüm Cerrahı
Çok zor reyiz... Oda öyle bir şey eklemez...Farklı örnekleri de var, Magellan vs Teach tayfası gibi. Saçma değil aslında olay, yetenek terslikleri.