Zoro panzehiri alır demiştim. Aslan ya aslan!
Adam 20 sayıda gözüktüyse 18 defa yapmıştır o suratı zaten.Zoro queene bir şey yapmıyo ki queen zaten 7 24 o ifadeyle gezmiyo mu?
Daha ne yapsın adam ? Queen'i mal etmiş(Silahı kesiyor taa nereden), haddim değilsiniz demiş, Apo'yu elindeki çubığı ile kesi vermiş, her göreni içeri doğru sıçırtmış daha ne yapsın ?Spoilerda Zoro rage mod açmış, ölümcül bir aura yayıyor gibi anlatılmıştı sanki. Onun etkisi.
Evet işte burdan queen zorodan korktu demek komik değil mi? Zoro da zaten queene değil silaha saldırıyo. Ama zoro şuan yc1Adam 20 sayıda gözüktüyse 18 defa yapmıştır o suratı zaten.
Arkadan gelip işi bitiriyor. Kidd ile nasıl aynı olabilir?Şaka bir yana, yaptığı o kadar da büyük bir şey değil. Apoo ile drake vs atarken aradan gelip saldırıyor. Yani 980. Sayı da kid'in yaptığından bir fark yok bence.
Apoo öyle ahım şahım güçlü karakter değil ki. Sadece yeteneği ters, fiziksel olarak çöp. Bu, bu kadar yükselinecek bir şey değil. Kendinizi Kaido'ya saklayın.Daha ne yapsın adam ? Queen'i mal etmiş(Silahı kesiyor taa nereden), haddim değilsiniz demiş, Apo'yu elindeki çubığı ile kesi vermiş, her göreni içeri doğru sıçırtmış daha ne yapsın ?
Zoro bu bölüm Nova'lardan daha güçlü olduğunu net gösterdi.
Queen'i tanımıyor gibi yazmayın yaDaha ne yapsın adam ? Queen'i mal etmiş(Silahı kesiyor taa nereden), haddim değilsiniz demiş, Apo'yu elindeki çubığı ile kesi vermiş, her göreni içeri doğru sıçırtmış daha ne yapsın ?
Zoro bu bölüm Nova'lardan daha güçlü olduğunu net gösterdi.
Apooya kadar düştünüz mü ya?Zoro panzehiri alır demiştim. Aslan ya aslan!
Spoilerın gazına geldik yine. Kiku'nun kolunu görüp şeytan modu açan bi Zoro beklerken, kılıç ustalığı onurunu ayaklar altına almış bir arkacı ile karşılaştım...Evet işte burdan queen zorodan korktu demek komik değil mi? Zoro da zaten queene değil silaha saldırıyo. Ama zoro şuan yc1
Spoiler gazına göre zoro queen tekliyoşsöxşeösiçdSpoilerın gazına geldik yine. Kiku'nun kolunu görüp şeytan modu açan bi Zoro beklerken, kılıç ustalığı onurunu ayaklar altına almış bir arkacı ile karşılaştım...