Adam kadınlardan mahrum oldu. Sen de çaydan mahrum ettin. Bırak içsin adamcağız.Bak bu sefer Sanji’ye bir şey demedim... Sadece Çay vermedim... Düşene bir de biz vurmayalım boş ver dedim bugün kendime... jsjsjsjs
Adam kadınlardan mahrum oldu. Sen de çaydan mahrum ettin. Bırak içsin adamcağız.Bak bu sefer Sanji’ye bir şey demedim... Sadece Çay vermedim... Düşene bir de biz vurmayalım boş ver dedim bugün kendime... jsjsjsjs
İddaanız yok muydu sizin ?Ah be Eric Ne olacak Bu Sanji’nin hali... neyse...
Sjsjsjsj
Daha ağzımı bile açmadım bee yuhhh... SjsjsBushido'nun gelmesi iyi oldu, millet yavaştan Zoro'ya sempati beslemeye başlamıştı. Heveslerini baltayla yarıp tekrar korsanfan dengelerini koruyacak.
Kemal Sunal reyizin çok güzel bir repliği var bunun için...Adam kadınlardan mahrum oldu. Sen de çaydan mahrum ettin. Bırak içsin adamcağız.
Sanki bir iddiaa vardı gibi evet... @Eric Cartman neydi...?İddaanız yok muydu sizin ?
Ben hiçbir şey hatırlamıyorum.Sanki bir iddiaa vardı gibi evet... @Eric Cartman neydi...?
Bu daha iyi olur bence.King: Ulan ben daha Izo'yu geçemiyorum herife bak tek kılıçla neler yapıyor.
King: Queen'i kovup Apoo'yu kesen adamı mı alsak acaba
Queen dayağı yiyecek kaçarı yok.Rahat olun Sanji severler! Bir planı var Black Maria'nın.
Lastik meyvesi en güçlü meyve.Muhtemelen adayı kaldırıp götürürten,birden fazla element kullandırtan, inanılmaz savunma ve fiziksel güç veren meyve ve bunun gibi meyveler doluyken Luffy'nin sahip olduğu meyvesiyle zirve olacak olmasından değerli bir şey yok.